Holograma lui Whitney Houston incepe turneul in Europa

Joi, 20 Februarie 2020, ora 21:27
3700 citiri
Holograma lui Whitney Houston incepe turneul in Europa
Foto: captura video

La opt ani dupa moartea lui Whitney Houston, figura regretatei cantarete a fost reprezentata fidel intr-o holograma, care va fi folosita intr-un tuneu cu concerte programate in Europa si SUA, dintre care primul va avea loc pe 25 februarie la Londra, relateaza EFE.

De mai multe luni echipa aflata in spatele acestei tehnologii, care a readus-o pe Whitney Houston intr-un concert test din Los Angeles, doreste acum sa porneasca un turneu si in alte parti ale lumii. Turneul are loc dupa ce Pat Houston, cumnata, fosta manager si principal administrator al mostenirii lui Whitney, si-a dat acordul pentru aceasta idee.

Evenimentul se numeste "An Evening With Whitney" si este vorba de un concert in format intim pe care, potrivit organizatorilor, artista dorea sa-l sustina inainte de moartea sa. "Am vorbit cu ea sa facem un fel de "Whitney Unplugged", sau "An Evening With Whitney", aceasta era ideea. Este un vis devenit realitate", a declarat Pat Houston revistei Rolling Stone.

Se pare ca Whitney Houston dorea sa faca un turneu de concerte in format intim, care in final nu s-a mai realizat. De aceea, echipa tehnica a proiectat aceasta holograma, dorind sa ofere o versiune cat mai fidel posibila a artistei.

"Este un lucru pe care ea si-l dorea foarte mult si ma emotionez cand o vad, pentru ca este foarte aproape de ceea ce ea isi dorea. Singurul lucru care lipseste este prezenta ei fizica", a precizat Pat Houston.

Concertele vor avea, pe langa proiectia sub forma de holograma a lui Whitney Houston, o trupa reala de dansatori si un grup de muzicieni, care vor interpreta piese din repertoriul artistei precum "I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody", sau "Higher Love".

Holograma lui Whitney va purta mai multe tinute ale cantaretei.

Ideea concertelor cu holograme este explorata de multi ani de artisti precum Frank Zappa, dar cu rezultate si critici impartite intre cei care le califica drept un omagiu si cei care le considera ceva distopic.

Whitney Houston a fost gasita moarta, la 11 februarie 2012, in cada unei camere de hotel din Beverly Hills. Decesul a fost considerat accidental, implicand si factori precum consumul de cocaina si boala de inima de care suferea artista.

Quarterly Report - Editia 4

”Te interesează flocii mei”. Replica trivială dată unui alegător de candidata PSD la primărie VIDEO
”Te interesează flocii mei”. Replica trivială dată unui alegător de candidata PSD la primărie VIDEO
Primărița comunei Zorleni, județul Vaslui, apare într-o înregistrare cu un alegător, în care folosește expresii vulgare și cuvinte jignitoare. Paula Hultoană, primar în funcție și...
Ciucă: „Va trebui să trăim ani de zile cu o Rusie agresivă în proximitate și cu ameninţări hibride. Nu este suficient să investim în apărare” VIDEO
Ciucă: „Va trebui să trăim ani de zile cu o Rusie agresivă în proximitate și cu ameninţări hibride. Nu este suficient să investim în apărare” VIDEO
Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat, miercuri, 22 mai, la deschiderea Expoziţiei internaţionale Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2024, că cel mai probabil, va trebui să trăim...
#Holograma Whitney Houston turneu , #murit