Protest la funeraliile lui Whitney Houston: Dumnezeu te va uri mereu! (Video)

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 19:43
9112 citiri
Protest la funeraliile lui Whitney Houston: Dumnezeu te va uri mereu! (Video)
Foto: AFP

Membrii gruparii extremiste Biserica Baptista Westboro au anuntat ca vor picheta funeraliile cantaretei Whitney Houston, care au loc sambata, in New Jersey, si i-au dedicat un pamflet intitulat "God will always hate you, Whitney" (Dumnezeu te va uri mereu, Whitney).

Initial, presa din Statele Unite nu a inteles de ce membrii Bisericii Baptiste Westboro vor sa picheteze inmormantarea lui Whitney Houston, mai ales ca se stie despre cantareata ca a fost o femeie credincioasa si ca si-a inceput cariera muzicala in corul Bisericii Baptiste New Hope, din Newark, acolo unde va fi si inmormantata, comenteaza jurnalistii de la CBS.

Whitney Houston, inmormantata sambata in prezenta a zeci de staruri

Insa un reprezentant al gruparii extremiste a facut lumina asupra motivului protestului: "Dumnezeu i-a dat lui Whitney Houston o voce incredibil de frumoasa, pe care s-o foloseasca astfel incat Cuvantul Lui sa fie ascultat, o voce care ar fi trebuit sa-i avertizeze pe cei slabi ca rebeliunea lor aduce distrugere si izgonire de sub protectia lui Dumnezeu. In schimb, ea si-a folosit talentul ca sa-si glorifice propria persoana si sa sustina homosexualii".

Mai exact, Biserica Baptista Westboro o condamna pe Whitney Houston pentru ca a sustinut comunitatea homosexuala internationala si pentru ca este considerata o personalitate de marca in randul gay-lor din intreaga lume.

Lucruri mai putin stiute despre Whitney Houston

Pe de alta parte, nu este exclus ca pichetul de sambata sa aiba loc si pe fondul unor zvonuri aparute recent, potrivit carora artista ar fi avut o relatie lesbiana cu una dintre asistentele sale. Vedeta s-ar fi refugiat in alcool si droguri pentru ca se saturase sa traiasca in minciuna.

Ceremonia de inmormantare a cantaretei Whitney Houston are loc sambata, in orasul sau natal, Newark, si este transmisa live, pe Internet. Evenimentul este unul privat, dar familia a fost de acord cu aceasta ultima "intalnire" a indragitei cantarete cu fanii sai.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dumnezeu uri mereu Whitney, #God hate you Whitney, #inmormantare Whitney Houston, #Whitney Houston murit , #murit