Ultimul raport al mortii lui Whitney Houston - detaliile sordide ale decaderii sale

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 11:36
7628 citiri
Ultimul raport al mortii lui Whitney Houston - detaliile sordide ale decaderii sale

Detaliile legate de moartea artistei Whitney Houston au fost in sfarsit facute publice, iar tabloul este unul care nu onoreaza o mare voce, asa cum a fost vedeta din The Bodyguard, cu vanzari record la apogeul carierei sale.

Potrivit raportului citat de Daily Mail, vedeta a fost gasita cu fata in jos, in cada, iar din nas ii curgea sange. Apa era extrem de fierbinte, pielea lui Houston suferind din aceasta cauza.

Fara indoiala, nu se poate vorbi de o crima, de un asasinat, spun cei implicati in investigarea conditiilor mortii sale.

Acestia au gasit o lingura cu urme dintr-o substanta cu cristale albe si o substanta sub forma de pudra alba in camera ei de hotel. Testele au aratat ca era vorba de cocaina. S-a gasit si o bucata de hartie alba infasurata si o oglinda portabila pe care inca se gaseau urme de drog, se mai mentioneaza in raport.

Conform TMZ, care a intrat in posesia documentelor, cel mai probabil Whitney a luat o supradoza de narcotice, medicamente si alcool - combinatie extrem de periculoasa, daca nu fatala.

Whitney Houston a fost gasita de asistenta ei, pe 11 februarie, la 15.35, cu fata in jos, in cada, in circa 30 de centimetri de apa. Impreuna cu bodyguardul, aceasta a scos-o pe artista din apa, incepand procesul de resuscitare.

Whitney Houston a fost declarata moarta la 4 fara un sfert dupa-amiaza, insa chiar si 6 ore mai tarziu apa din cada era extrem de fierbinte, avand 33 de grade Celsius. De altfel, pielea de pe spate a artistei avea arsuri.

Ea urma sa ia parte la o petrecere Grammy in acea seara, fiind insotita de mentorul ei, Clive Davis. In par, artista inca avea o mesa.

In organismul sau s-au gasit urme de Xanax, un medicament prescris pentru anxietate, Flexeril, care relaxeaza muschii, si Benadryl, contra alergiilor. La locul mortii lui Whitney s-a gasit si o punga din plastic din care se revarsau medicamente, dar si o scrumiera intesata cu mucuri de tigara.

Semnele abuzului de drog, clare

Conform raportului, semnele abuzului de droguri sunt clare, septul nazal posterior fiind perforat.

Cauza oficiala a decesului artistei de 48 de ani a fost legata, in raportul din martie, de o boala a inimii, insa noul raport arata ca drogurile au avut o contributie majora, iar artista suferea si de emfizem pulmonar. Medicii au gasit si in partea opusa cotului, la mana stanga, semne de intepaturi de ac.

In ziua mortii sale, Whitney, cazata in exclusivistul Beverly Hilton Hotel, se plangea de dureri de gat.

Din pacate, pentru a trece peste durerea disparitiei mamei ei, Bobbi Kristina a apelat si ea la medicamente si marijuana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#raport final moarte Whitney Houston, #cauza moarte Whitney Houston, #Whitney Houston droguri, #ancheta moarte Whitney Houston , #murit