Whitney Houston, omagiu si polemica la un an de la disparitie (Galerie foto & video)

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 18:17
3230 citiri
Whitney Houston, omagiu si polemica la un an de la disparitie (Galerie foto & video)
Foto: purepeople.com

Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost gasita moarta in camera hotelului din Beverly Hills, exact in ziua cand trebuia sa fie prezenta la serata privata organizata acasa la producatorul sau, Clive Davis. Si in ajunul participarii la ceremonia Premiilor Grammy.

Moartea tragica a cantaretei, la varsta de 48 de ani, a zguduit intreaga lume muzicala si nu numai. La aproape un an de la aceasta drama, prestigiosul muzeu "Madame Tussauds" i-a adus un binemeritat omagiu artistei, dezvelind, joi, 7 februarie, la New York, patru statuete Whitney Houston din ceara. O premiera in istoria institutiei.

Cele patru statui o infatiseaza pe Whitney Houston in diferite momente cheie ale carierei sale si au fost dezvelite la muzeul "Madame Tussauds" din New York, in prezenta presei, a mamei, fratelui cantaretei si a sotiei acestuia.

Fiecare statuie isi va gasi locul intr-unul din cele patru muzee americane.

Statuia ce va fi expusa in Washington D.C.

Cantareata este intr-o tinuta sport, anii '90, cand se afla in culmea gloriei.

Statuile ce vor fi expuse in Hollywood si Las Vegas

Whitney Houston, intr-o superba tinuta egipteana, originala, achizitionata de Warner Bros, producatorul filmului "Bodyguard" (1992), in care solista a purtat aceasta vestimentatie. Aceasta statuie va fi expusa la Hollywood.

Statuia din Las Vegas o reprezinta pe Whitney Houston la debutul sau in industria muzicala, cand avea in jur de 20 de ani, imbracata intr-o rochie violet pastel (perioada anilor '80). Atunci hitul "I Wanna Dance With Somebody" a ajuns pe pozitia intai in topurile de specialitate.

Statuia care va fi expusa la New York

In fine, muzeul "Madame Tussaud" din New York va adaposti o statuie din ceara care o infatiseaza pe cantareata in ultimele momente ale vietii. Whitney Houston este intr-o rochie lunga, cu paiete aurii. La acea vreme, scoatea ultimul sau album "I Look to You".

In timp ce muzeul ii aducea tribut celebrului star american, legendarul producator Clive Davis se afla intr-un inceput de polemica, initiat de Cissy Houston, mama lui Whitney, potrivit Purepeople.

Pe 10 februarie 2013, va avea loc ceremonia Grammy Awards dar, ca de obicei, in ajun, starurile se vor reintalni cu producatorul Clive Dave. O seara unica ce va avea loc la Beverly Hilton Hotel, din Los Angeles, locul unde a murit Whitney Houston.

Producatorul i-a invitat si pe membrii familiei Houston, dar a primit refuzul lui Cissy Houston, care considera seara ca fiind "indecenta".

Intrebata de invitatia primita, la prezentarea celor patru statui din ceara, ea s-a aratat foarte sincera: "Am primit o invitatie la petrecere, ceea ce mi se pare lucrul cel mai indecent. Nu stiu de ce ei vor sa vin la serata, acolo unde ea a murit".

In schimb, Gary Houston si sotia sa Pat au acceptat invitatia. Trebuie reamintit ca Pat Houston, cumnata lui Whitney, a fost managerul cantaretei de-a lungul carierei sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Whitney Houston statui ceara, #Houston statui Madame Tussauds , #murit