Cine o va interpreta pe Whitney Houston in "I Wanna Dance With Somebody"

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 06:03
3335 citiri
Cine o va interpreta pe Whitney Houston in "I Wanna Dance With Somebody"

Actrita engleza Naomi Ackie, cunoscuta din "The End of the F***ing World" si "Lady Macbeth", va fi Whitney Houston in lungmetrajul "I Wanna Dance With Somebody", regizat de Stella Meghie.

Ackie, in varsta de 28 de ani, se afla in negocieri finale pentru a o portretiza pe cantareata Whitney Houston in filmul biografic al Sony.

Stella Meghie ("The Photograph") va regiza dupa scenariul scris de Anthony McCarten ("Bohemian Rhapsody").

"I Wanna Dance With Somebody" este programat sa fie lansat la finalul lunii noiembrie 2022.

Meghie a transmis: "Am petrecut o buna parte a anului trecut cautand o actrita care sa o poata intruchipa pe Whitney Houston. Naomi Ackie ne-a impresionat in fiecare faza a procesului. Am fost emotionata de abilitatea ei de a capta prezenta scenica a unei embleme mondiale in timp ce oferea umanitate vietii sale interioare".

Lungmetrajul urmareste viata lui Houston, artista care a murit in 2012. Cantareata, cunoscuta pentru piese precum "I Wanna Dance With Somebody", "I Will Always Love You" si "How Will I Know", a debutat in actorie in filmul "The Bodyguard" (1992), in care a jucat alaturi de Kevin Costner.

Naomi Ackie a fost recompensata anul acesta cu un trofeu BAFTA TV pentru rolul din "The End of the F***Ing World". Ea a mai jucat, intre altele, in "Star Wars: The Rise of Skywalker" si antologia lui Steve McQueen "Small Axe". Intre proiectele ei viitoare se numara "The Score", in care joaca alaturi de Will Poulter si Johnny Flynn.

CITESTE:

Nascut din parinti maghiari, a luat titlul mondial cu Romania si a fost cel mai bun din lume. Cum si-a vazut mama dupa 24 de ani

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Whitney Houston, #Film, #Whitney Houston murit, #actor, #actrita , #stiri Whitney Houston