Detalii socante despre moartea fiicei lui Whitney Houston: Ucisa de iubit, dupa ce i-ar fi dat un cocteil toxic

Sambata, 08 August 2015, ora 15:38
9716 citiri
Detalii socante despre moartea fiicei lui Whitney Houston: Ucisa de iubit, dupa ce i-ar fi dat un cocteil toxic
Foto: Instagram/Bobbi Kristina

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, este acuzat ca a ucis-o pe tanara, dupa ce i-ar fi dat sa bea un cocteil toxic si ar fi tinut-o cu capul sub apa rece, provocandu-i leziuni cerebrale ireversibile.

O plangere depusa de administratorul judiciar al tinerei decedate pe 26 iulie, Bedelia Hargrove, il acuza pe Nick Gordon de omor prin imprudenta, informeaza Hollywood Life.

Hargrove sustine ca Gordon i-a dat lui Bobbi Kristina Brown un cocteil toxic, iar apoi a tinut-o cu capul in jos in cada in care a fost gasita fara semne vitale pe 31 ianuarie, fiind ulterior internata in spital.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit

In documentul citat se precizeaza ca Nick Gordon s-a intors in casa in care locuia alaturi de fiica celebrei cantarete in dimineata zilei de 31 ianuarie, dupa ce toata noaptea a consumat alcool si cocaina.

Dupa ce s-ar fi certat cu tanara, Gordon i-ar fi dat un cocteil toxic si ar fi tinut-o cu capul sub apa, provocandu-i leziuni cerebrale ireversibile. Dupa aproximativ 15 minute de la incident, un prieten venit in vizita ar fi gasit-o pe fata fara semne vitale in cada.

Reactii dupa moartea fiicei lui Whitney Houston: A copilarit intre abuzuri si aplauzele pentru mama ei

Atunci, Nick Gordon, alaturi de mai multi amici ar fi incercat sa o resusciteze si ar fi sunat la salvare. Tanara a fost transportata la spital, unde a fost resuscitata de catre medici si internata in coma indusa. Fiica lui Whitney Houston a murit pe 26 iulie, dupa ce Pat Houston si Bobby - co-tutorii lui Bobbi Kristina - au trebuit sa ia decizia de a i se retrage medicamentele si a fi oprite aparatele care o tineau in viata.

Unde va fi inmormantata Bobbi Kristina Brown

Initial se credea ca Bobbi Kristina Brown a fost gasita fara semne vitale in cada, pe 31 ianuarie, de Nick Gordon si un prieten de-al sau, care se intorceau de la o petrecere.

Scena macabra seamana foarte mult cu modul in care a murit si mama sa. Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri in 2012, in timp ce era intr-o cada de baie, la Beverly Hilton Hotel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#iubit ucis fiica Whitney Houston, #Bobbi Kristina cocteil toxic, #Bobbi Kristina ucisa iubit , #stiri Whitney Houston