Decizia luată de Will Smith la 5 luni după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar

Marti, 23 August 2022, ora 14:07
20268 citiri
Decizia luată de Will Smith la 5 luni după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar
Will Smith

Actorul Will Smith şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare, publicând pe contul de Instagram două videoclipuri amuzante, la o lună de când i-a cerut public scuze lui Chris Rock pentru palma dată în seara galei Oscar.

Primul videoclip, publicat sâmbătă, arată o maimuţă care tachinează o alta. „Eu încercând să revin pe reţelele sociale”, este mesajul lui Smith. Acest film a fost apreciat de peste 1,7 milioane de ori.

Într-un alt videoclip postat duminică, actorul împreună cu unul dintre fiii săi este îngrozit de o tarantulă uriaşă pe care încearcă să o prindă. Videoclipul a fost apreciat de peste 865.000 de ori.

Cu aceste două videoclipuri, Will Smith pare să-şi anunţe revenirea după cinci luni de absenţă din spaţiul public.

Într-un videoclip publicat la 29 iulie, actorul i-a prezentat scuze în mod public lui Chris Rock pentru palma de la gala premiilor Oscar: „Îmi cer scuze. Atitudinea mea a fost inacceptabilă”. Actorul i-a cerut scuze şi mamei şi familiei lui Chris Rock. „Nu mi-am dat seama şi nu m-am gândit în momentul respectiv câţi oameni am rănit”.

Will Smith îi ceruse scuze lui Chris Rock cu câteva săptămâni înainte, însă în scris.

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi inexcuzabil. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”.

Mesajul a continuat: „Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele 'King Richard'. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi. Sunt o lucrare în curs”.

În timp ce prezenta cel mai bun film documentar la ceremonia Oscar, Chris Rock a făcut o glumă despre tunsoarea abordată de Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, pe care a comparat-o cu cea a lui Demi Moore din filmul „G.I. Jane” (1997). Rock a spus că abia aşteaptă să o vadă pe Pinkett Smith, care are alopecie, în „G.I. Jane 2”, ceea ce l-a determinat pe Smith să urce pe scenă şi să-l pălmuiască pe Rock. Smith s-a întors la locul lui şi a strigat: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!”.

Smith a câştigat statueta la categoria „cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, iar în urma incidentului a prezentat scuze în discursul său în lacrimi. Actorul a spus: „Vreau să-mi cer scuze faţă de Academie. Vreau să-mi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Acesta este un moment frumos şi nu plâng pentru că am câştigat un premiu. Nu este vorba să câştig un premiu pentru mine. Este despre a fi capabil să lumineze toţi oamenii”.

Quarterly Report - Editia 4

Decizie importantă la CSM București. Cine va antrena echipa
Decizie importantă la CSM București. Cine va antrena echipa
Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a anunţat, luni, prelungirea contractului pentru încă un sezon cu antrenorul Eliodor Voica, ”după ce şi-a îndeplinit obiectivele” din actuala...
Amenda uriașă primită de o mamă, după ce copiii ei au adunat 72 de scoici. „Ne-a stricat călătoria”
Amenda uriașă primită de o mamă, după ce copiii ei au adunat 72 de scoici. „Ne-a stricat călătoria”
O femeie a primit o amendă de peste 88.000 de dolari, după ce copiii ei au adunat fără să știe 72 de moluște de pe o plajă din California, fără a avea permis de pescuit. Copiii au...
#Will Smith, #decizie, #Oscar, #chris rock , #stiri vedete