Will Smith reacționează. Ce-a avut de spus actorul după ce a fost suspendat 10 ani

Sambata, 09 Aprilie 2022, ora 08:05
9013 citiri
Will Smith reacționează. Ce-a avut de spus actorul după ce a fost suspendat 10 ani
Will Smith, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Actorul Will Smith nu mai are voie să participe timp de 10 ani la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, după ce, la ediţia de anul acesta. l-a pălmuit pe scenă Chris Rock, a decis Academia Americană de Film, conform CNN.

"Board-ul a decis, că, pentru o perioadă de 10 ani începând din 8 aprilie 2022, Will Smith nu va putea participa la niciun eveniment sau program al Academiei, fizic sau virtual, inclusiv la Premiile Academiei", au anunţat într-o declaraţie preşedintele Academiei David Rubin şi CEO-ul Dawn Hudson.

Decizia a fost luată în cadrul unei reuniuni a Consiliului Guvernatorilor desfăşurată la Los Angeles şi care, deşi era programată pentru 18 aprfilie, a fost devansată după ce Will Smith şi-a anunţat regtragerea din Academie.

Smith a transmis o declaraţie scurtă pe acest subiect.

"Accept şi respect decizia Academiei", a afirmat actorul într-o declaraţie pentru CNN.

Decizia a venit după numeroase dezbateri privind consecinţele pe care incidentul de pe scena Oscarurilor le-ar putea avea.

Declaraţia Academiei mai menţiona: "Cea de a 94-a ediţie a Oscarurilor trebuia să fie o celebrare a multor persoane din comunitatea noastră care au făcut lucruri incredibile în ultimul an; totuşi, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil şi dăunător pe care domnul Smith l-a avut pe scenă".

În timpul transmisiei în direct a galei Oscar, Smith a urcat pe scenă după ce Chris Rock a făcut o glumă despre aspectul soţiei sale, şi l-a lovit pe umorist peste faţă.

Gluma lui Rock despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith, a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane” în care actriţa Demi Moore s-a ras pe cap. Nu este clar dacă Rock ştia că Jada Pinkett Smith are o afecţiune care provoacă căderea părului.

În mai puţin de o oră, Smith a oferit un discurs pe scenă după ce a acceptat statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”.

Smith a cerut scuze lui Rock, dar şi producătorilor şi telespectatorilor, a doua zi, într-un mesaj, spunând că a „reacţionat emoţional”.

Quarterly Report - Editia 4

Reacție după decesul legendarului Birtalan, de trei ori cel mai bun handbalist al lumii: ”Un uriaș s-a transformat în stea”
Reacție după decesul legendarului Birtalan, de trei ori cel mai bun handbalist al lumii: ”Un uriaș s-a transformat în stea”
Un uriaş s-a transformat în stea, a scris Comitetul Olimpic şi Sportiv Român într-un mesaj în social media, după decesul marelui handbalist Ştefan Birtalan, la 75 de ani. "E legendă......
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, nominalizat la Oscar, la 53 de ani
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, nominalizat la Oscar, la 53 de ani
Regizorul nominalizat la Oscar Morgan Spurlock, cunoscut mai ales pentru filmul său din 2004 despre fast-food, Super Size Me, a murit la vârsta de 53 de ani, relatează BBC. În documentarul...
#Will Smith, #Oscar, #chris rock, #reactie , #Stiri Will Smith
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
"Will Smith reacționează."