William Branza: Dupa alegerile de duminica, PD-L va fi reformat si revigorat

Vineri, 13 Mai 2011, ora 19:08
1372 citiri
William Branza: Dupa alegerile de duminica, PD-L va fi reformat si revigorat
Foto: Arhiva

Deputatul PD-L Diaspora, William Branza, candidat la o functie de vicepresedinte la congresul de duminica, sustine ca numarul mare de candidaturi se datoreaza faptului ca Partidul Democrat Liberal are "organizatii consolidate care si-au trimis oameni legitimati, prin luptele si victoriile obtinute".

Deputatul PD-L Diaspora mai spune ca il recomanda pentru functia de vicepresedinte faptul ca ii reprezinta pe imigrantii romani care au "nevoie justificata de un reprezentant care, impreuna cu ei, sa promoveze valorile de dreapta si Partidul democrat liberal; si in egala masura sa-si pastreze traditia de a castiga cu peste 50% bataliile electorale", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

William Branza candideaza, alaturi de alti 38 de colegi, pentru o functie de vicepresedinte, din totalul de 15 locuri. Depuatul PD-L sustine ca exista un numar mare de candidaturi deoarece in partid sunt multi oameni competenti.

"Avem organizatii consolidate, care si-au trimis in campania interna oameni legitimati, prin luptele si victoriile obtinute, in vederea ocuparii unui loc in biroul permanent. Desigur, sunt oameni care au dovedit, dar cu totii ne vom supune filtrului votului colegilor. Din pacate nu toti se vor califica, dat fiind numarul redus de lucuri, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se considere invinsi, pentru ca se vor regasi in colegul lor castigator si de fapt asta inseamna o familie politica", a declarat deputatul democrat liberal.

William Branza sustine ca il recomanda pentru aceasta functie realizarile inregistrate.

"In primul rand sunt legitimat prin realizarile inregistrate, prin faptul ca am fost un promotor al PD-L-ului in strainatate si prin faptul ca o "a doua Romanie", ca sa ma exprim plastic, imprastiata in toate colturile lumii, cu incredere in PD-L, are nevoie justificata de un reprezentant care, impreuna cu ei sa promoveze valorile de dreapta si Partidul democrat liberal; si in egala masura sa-si pastreze traditia de a castiga cu peste 50% bataliile electorale.

Impreuna cu echipa diaspora, in perioada imediat urmatoare, ma asteapta o munca titanica, aceea de promovare a legii votului prin corespondenta, care va trebui explicata in fiecare comunitate de romani. Legea poate ajunge in sufletul romanilor doar daca este bine explicata de o echipa profesionista, cu un lider- factor de decizie in partid", a mai mentionat deputatul.

William Branza reitereaza ca dupa alegerile de duminica PD-L va fi reformat, revigorat si poate deveni principalul partid in masura sa exporte democratie.

"Reformele dure impuse a fi luate de catre Guvern erau absolut necesare pentru a putea asigura cetatenilor romani un trai adecvat, la nivelul oricarui alt stat membru UE si iata ca sunt demonstrate astazi prin faptul ca am iesit oficial din recesiune. In acelasi timp insa, fiind niste masuri nepopulare, acestea au dus la castrarea principiilor PD-L, reflectandu-se implicit intr-o scadere a increderii electoratului. Sunt sigur ca PD-L-ul poate fi reformat, revigorat si poate deveni principalul partid in masura sa exporte democratie", a conchis Branza.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#William Branza congres PDL, #candida functie vicepresedinte , #stiri William Branza
Comentarii