Ziare.com

William Brinza: Guvernul Boc e asemeni romanilor din afara - vanat de presa doar pentru cancanuri

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 23:31

   

William Brinza: Guvernul Boc e asemeni romanilor din afara - vanat de presa doar pentru cancanuri
Reprezentanti ai Guvernului au discutat cu romanii din Spania despre egalitatea de sanse intr-o Europa unita, dar si despre votul prin corespondenta.

Membri ai Guvernului Romaniei, reprezentanti ai MAE si ai Agentiei Nationale a Rromilor au participat la conferinta "Sanse egale pentru Europa", care se desfasoara la Castellon, pe agenda discutiilor aflandu-se si proiectul legii votului prin corespondenta.

Cei aproximativ 70 de reprezentanti ai asociatiilor de romani prezenti la reuniune au cerut sa li se respecte dreptul de a-si exprima optiunea politica prin vot.

Printre participantii la conferinta "Sanse egale intr-o Europa unita" se numara membri ai guvernului Romaniei - secretarul general al Guvernului, ministrul Daniela Andreescu, secretarul de stat al DRP, Eugen Tomac- precum si presedintele Casei de Pensii, Domnica Parcalabu, reprezentanti MAE din cadrul misiunilor diplomatice Madrid si Castellon, Ministerului Muncii si nu in ultimul rand reprezentanti ai Agentiei Nationale a Rromilor.

"Guvernul Boc este asemeni romanilor din strainatate, vanat de presa doar pentru cancanuri si ignorat de fiecare data cand are un proiect bun. In ceea ce priveste imaginea Romaniei in strainatate, aceasta este umbrita doar de acei conationali care persista in evidentierea aspectelor negative, dar nu trebuie sa generalizam", a declarat deputatul PDL de diaspora, William Brinza, in urma discutiilor cu reprezentantii asociatiilor de romani din Valencia prezenti la conferinta de la Castellon.

Deputatul William Brinza a precizat ca un eveniment similar va fi organizat si in Italia, unde exista, de asemenea, o numeroasa comunitate de romani.

Deputatul Brinza a multumit autoritatilor spaniole pentru prezenta la reuniune, apreciind ca esentiala intensificarea dialogului politic bilateral. El a subliniat, in context, obiectivul comun al Romaniei si Spaniei in ceea ce priveste necesitatea consolidarii si constantei diversificarii intalnirilor bilaterale, inclusiv in domeniul parlamentar.

Acestea trebuie sa se desfasoare pe un calendar bine stabilit, iar grupul de lucru trebuie sa fie format atat din oameni politici, cat si din reprezentanti ai comunitatii romanesti.
Sursa: rNews

Articol citit de 1650 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Avatar-Un PRETIN autentic care distrus,demolat și falimentat ROmania.

Uiliam Branză ,Robert Ibric și Johnny Șoric,trei mafioți maroniu-portocalii care crede că toate branzoaicele se mănancă din burduf de caine oranjato-portocaliu.Bllleeeeaaaahhhhhh!
Tot ei au furat și banii de pensii de oriunde.Autoritățile spaniole nu i-au mulțumit nimic,ba din contră,l-au amendat că face parte din alimente pestilențiale.Urmează un proces și apoi incarcerarea.Haleluia!

 

Ce efort intelectual pentru o postare .

Vreau vot prin corespondenta si protectia muncitorilor romani din estul Europei.

DACA TU VREI MILITIENE

Inseamna ca asa va fi cu siguranta!!!!!

Cum sa se practice votul prin corespondenta?

Orce roman sa trimita e.mail la doua sectii de votare,in care sa fie cuprins:
Data luna si anul nasterii,urmate de serialul din buletin/pasaport,ca de exemplu

08/04/1944/443366991121


asa ar putea vota toata lumea si fara furturisi stat la cozi.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor