William Brinza: PDL este in picaj total, membrii marcanti se fac ca nu vad

Luni, 04 Februarie 2013, ora 20:22
3289 citiri
William Brinza: PDL este in picaj total, membrii marcanti se fac ca nu vad

Fostul deputat PDL William Brinza afirma ca partidul din care face parte este "in picaj total", insa membrii sai marcanti "se fac ca nu vad", fiind multumiti ca sunt parlamentari dupa ce au iesit pe locul doi sau trei la alegerile parlamentare.

"PDL este in picaj total, dar multumiti ca sunt parlamentari de pe locul doi sau trei, membrii marcanti se fac ca nu vad. Ascund sub pres situatia reala a partidului refuzand sa accepte ca este nevoie de o schimbare. Dovada rezultatul pe care nici in cele mai sumbre scenarii nu ni-l imaginam, 6% pentru primaria Slatina", a scris William Brinza, pe contul sau de Facebook.

William Brinza: Obligatoriu trebuie schimbat liderul PDL

Acesta si-a manisfestat "cu tarie" credinta ca fiecare membru este important in felul sau, "dar nu oricine este facut pentru a fi presedinte". Totodata, Brinza i-a acuzat pe unii dintre cei aflati in conducerea partidului ca au ajuns acolo datorita prieteniilor si intereselor de grup.

"Asta nu inseamna ca partidul renunta la experienta lor, dar tocmai aceasta experienta ar fi trebuit sa ii constientizeze ca este nevoie sa faca un pas inapoi. Multi dintre cei aflati in posturi cheie ale partidului au ajuns acolo gratie prieteniilor si intereselor de grup, nicidecum competentei sau rezultatelor obtinute in alegeri. Lucru pe care il stiu si ei, dar pentru binele partidului este timpul sa se retarga. Pot fi lideri locali, daca acolo au rezultate, dar la nivel national au aratat ce pot", a afirmat William Brinza.

Fostul deputat a subliniat situatia de la alegerile locale partiale din Slatina, unde "sub aceasta conducere partidul a obtinut 6%, in conditiile in care romanii cauta cu disperare o alternativa la USL, dar PDL-ul nu reuseste sa devina alternativa dorita".

"Concluzia mea este ca trebuie sa strangem randurile si sa luam decizia corecta pentru partid si nu pentru anumite persoane. In caz contrat membrii cu potential politic, care au un cuvant de spus pe scena politicii romanesti o vor face sub o alta sigla, iar democrat liberalii nostalgici vor trai din amintiri...", a conchis William Brinza.

F.N.

Citeste si:
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Relația dintre partidele care fac parte din coaliția de guvernare continuă să fie una tensionată după ce un vicepreședinte PNL a făcut apropouri pentru remanierea ministrului UDMR al...
Liberalii din Satu Mare renunță la toate funcțiile de conducere din administrația locală și județeană: ”UDMR are dublă comandă”
Liberalii din Satu Mare renunță la toate funcțiile de conducere din administrația locală și județeană: ”UDMR are dublă comandă”
Filiala judeţeană Satu Mare a Partidul Naţional Liberal (PNL) a anunţat, marţi, că renunţă la funcţiile de conducere din administraţia locală şi judeţeană, din cauza unor...