William Brinza - De ce vrea sa fie presedinte

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 08:37
4713 citiri
William Brinza - De ce vrea sa fie presedinte
Foto: Facebook/William Brinza

William Brinza, candidatul Partidului Ecologist Roman la alegerile prezidentiale, sustine ca a intrat in cursa pentru Cotroceni pentru a promova "o ecologie politica".

"Inca putem face ca Romania sa nu mai fie o tara ingenuncheata cum este acum. (...) Noi trebuie sa avem incredere ca putem respira dupa data alegerilor un aer curat alaturi de Brinza, de Partidul Ecologist", a declarat fostul deputat PDL in doua legislaturi.

Totul despre candidatul William Brinza

Inca un candidat la presedintie: William Brinza intra in cursa

Brinza mizeaza pe voturile romananilor din strainatate si sustine ca, dupa scrutinul prezidential, Romania nu mai trebuie sa para o familie destramata.

"Cele 3 milioane de romani plecati afara in loc sa fie alaturi de familiile lor sunt acolo si muncesc din greu. Astazi avem o problema foarte mare cu ecologia", a mai declarat candidatul PER.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Acesta a precizat ca s-a inscris in cursa electorala pentru ca in societatea romaneasca exista o satietate fata de actuala clasa politica, "unde nu exista stanga si dreapta, ci doar interese". De altfel, "Sa le spargem gasca" este sloganul lui Brinza in campania prezidentiala.

"E o constructie de tip cupola mafiota care a reusit sa reuneasca national si international si sa corecteze international majoritatea intereselor exprimate in dispret fata de respectarea legilor, precum si a intereselor legitime ale statului roman. Sunt printre noi, cu chipuri obisnuite folosind pentru identificare diferite calificari pe care le 'prezint'- 'elita economica a tarii, societatea prospera a Romaniei' Sunt recunoscuti dupa apelative de genul 'baietii destepti' sau 'capusele bugetului'. (...) O aduc in dezbatere publica si fac sa constientizeze populatia Romaniei de acest mare rau care ne ameninta", a mai spus candidatul PER.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#candidati alegeri prezidentiale 2014, #campanie alegeri prezidentiale 2014, #Turul 1 Alegeri Prezidentiale 2014, #Campanie William Brinza prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014