"Spuneți adevărul despre Michael Schumacher! Am auzit doar minciuni" Familia lui Schumi, atacată de un apropiat

Miercuri, 20 Iulie 2022, ora 07:38
7504 citiri
"Spuneți adevărul despre Michael Schumacher! Am auzit doar minciuni" Familia lui Schumi, atacată de un apropiat
Willie Weber și Michael Schumacher

Ce se întâmplă cu adevărat cu Michael Schumacher? Care e starea lui de sănătate în acest moment?

Sunt întrebări la care fostul manager al lui Schumacher, Willi Weber (80 de ani), dorește să afle un răspuns.

Weber susține că nu a putut să îl vizitieze pe Michael Schumacher, deși îl consideră ca pe fiul lui.

"A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta.

M-au ținut departe, spunându-mi că e prea devreme, ei bine, acum e prea târziu. Au trecut nouă ani. Poate ar trebui să spună adevărul.

Am putut să înțeleg situația inițial, deoarece am făcut întotdeauna tot ce am putut pentru ca Michael să-și protejeze viața privată. Dar de atunci am auzit doar minciuni de la ei. La ani de zile de la accident, mi-am spus să am grijă doar de familie, deoarece nu puteam schimba lucrurile. El a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta", a spus Weber, citat de Marca.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

#willie webr, #Michael Schumacher, #formula 1, #coriina schumacher, #schumacher accident , #stiri Formula 1
Comentarii
C
CameleonPropinatiu
rank 1
Este vorba despre
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Michael Schumacher este ingrijit in cele mai bune conditii