De ce Woody Harrelson refuză să mai dețină un telefon mobil: "Am renunțat la el acum trei ani"

Joi, 20 Iunie 2024, ora 22:47
36901 citiri
De ce Woody Harrelson refuză să mai dețină un telefon mobil: "Am renunțat la el acum trei ani"
Woody Harrelson FOTO Facebook/ Woody Harrelson

Woody Harrelson nu acceptă tehnologia din zilele noastre.

În noul său podcast, "Where Everybody Knows Your Name" de la SiriusXM cu Ted Danson, Harrelson i-a spus invitatei Kristen Bell că nu deține un telefon mobil.

"Și permiteți-mi să vă explic ceva despre Woody", a spus Danson. "El nu are telefon. Este unul dintre acei bătăuși în viață care îi obligă pe ceilalți să îi care telefonul în locul lui."

Woody a explicat că, deși acest lucru "nu este chiar adevărat", îi place să-și restricționeze accesul la el însuși.

"Ei bine, pur și simplu nu-mi place să am, știi... să fiu ușor de accesat pentru orice ființă umană în orice moment", a spus Harrelson.

Woody a detaliat spunând: "Nu din acest motiv. Îmi place să mențin legătura cu oamenii într-un fel, dar nu-mi place să am un dispozitiv suplimentar la mână."

Actorul a continuat: "Am făcut o chestie în care am zis: ”Bine, voi stabili o limită de două ore pentru telefonul meu”, pentru că asta este, am renunțat la el acum trei ani, trei ani și jumătate, dar atunci eram ca și cum aș fi zis: "Bine, voi stabili această limită. Două ore". Este cam 9:30. Știi, deja mi-am atins limita la 9:30, așa că m-am trezit și am stat deja două ore, pentru că știi cum poate continua să meargă și să meargă."

Danson a întrebat dacă "limitele" pe care Harrelson le-a stabilit atunci când deținea un telefon mobil erau strict pentru apeluri telefonice sau pentru folosirea aplicațiilor și trimiterea de mesaje text celor dragi.

"SMS-uri și, ei bine, nu știu despre aplicații, dar SMS-uri și, de asemenea, știi tu, orice, așa că în cele din urmă, am vrut să pot fi în stare să fiu într-o, cum ar fi dacă aș fi ieșit la cină cu tine, nu? Și ar exista o pauză în conversație", a spus el. "Oh, sunt la telefon. Știi, și mă uit și mă uit din nou la dispozitiv."

Bell, care are două fiice cu soțul ei, Dax Shepard, a recunoscut că copiii ei au ajuns să o certe pentru că stătea pe telefonul mobil.

"Dar cred că, odată ce recunoști asta, îmi remodelează, cel puțin pentru mine, întreaga perspectivă și cred că și copiii mei au avut mult de-a face cu asta, când mi-am dat seama că ei vorbesc cu mine, iar copiii mei sunt, de asemenea, foarte bine articulați emoțional", a spus Bell.

Bell a povestit că acum, când fiicele sale Lincoln, în vârstă de 10 ani, și Delta, în vârstă de 8 ani, au ajuns la vârsta la care o fac să conștientizeze cât timp petrece pe telefonul mobil, ea a "depășit momentul de dependență" față de dispozitivul său.

"Când se întorc de la școală, îl pun jos. Îl las la etaj", a spus ea. "Nu mai este în eterul meu atunci când ne plimbăm noaptea prin casă și chiar îmi place să fiu mai puțin conectată la el. Este un astfel de truc".

Danson a adăugat: "Da. Apropo, admir ceea ce faci cu telefoanele, Woody. Trebuie să imit asta mai mult".

Danson și Harrelson s-au reîntâlnit la 30 de ani după ce serialul lor de succes "Cheers" s-a încheiat pentru a lansa podcastul lor, care are premiera în fiecare miercuri pe aplicația SiriusXM și oriunde sunt disponibile podcasturi.

În fiecare săptămână, actorii vor aduce invitați celebri pentru a le aprofunda viața și pentru a descoperi informații pe care fanii poate nu le știu, scrie foxnews.com.

Google și Microsoft consumă mai multă energie electrică decât unele țări
Google și Microsoft consumă mai multă energie electrică decât unele țări
În 2023, Google și Microsoft au consumat fiecare 24 TWh de energie electrică, depășind consumul energetic al peste 100 de națiuni, inclusiv Islanda, Ghana și Tunisia, conform unei analize...
OPPO și Ericsson au încheiat un acord pentru tehnologia 5G
OPPO și Ericsson au încheiat un acord pentru tehnologia 5G
OPPO și Ericsson au anunțat recent semnarea unui acord de cooperare globală, concentrat pe licențierea încrucișată a brevetelor și colaborări de afaceri legate de tehnologia 5G. Acordul,...
#Woody Harrelson, #telefon mobil, #refuz, #tehnologie , #actori
  1. Bancul zilei: Ce a pățit Bulă cu hoțul de pepeni
  2. Ce haine n-ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat
  3. Cum să slăbești fără să faci nimic. Cel mai simplu truc, nimeni nu știa
  4. Vacanța în Grecia cu mașina poate costa scump șoferii. Codul rutier este foarte dur, iar polițiștii nu stau la discuții. Amenzile și contravențiile care te lasă fără permis
  5. La ce pericole te expui dacă nu folosești cremă cu factor de protecție solară când mergi la plajă
  6. Doi pacienți dependenți de dializă au primit șansa de a duce o viață normală. Au fost salvați de un cadru medical aflat în moarte cerebrală
  7. De ce abilități ai nevoie pentru a juca la cazinou?
  8. Ce cantitate de fructe și legume trebuie să consumi zilnic
  9. Adele anunță că va lua o „pauză mare” de la muzică. „Sunt bătrână şi morocănoasă acum”
  10. Un nou test care depistează cu 5 ani înainte apariția bolii Alzheimer. ”Sunt necesare urgent modele de predicţie mai bune”