Rapidistul Matici, aproape de Cupa Mondiala
World Cup / grupe cupa mondiala 2010
Rapidul ar putea avea un fotbalist prezent la turneul final al Cupei Mondiale din africa de Sud, slovenul Matici fiind selectionat in lotul largit al primei reprezentative pentru aceasta intrecere. Selectionerul Matjaz Kek nu a ramas indiferent la evolutiile bune ale rapidistului si se pare ca va miza pe el la Cupa Mondiala, informeaza ...
Vezi care e imnul Cupei Mondial din Africa de Sud (Video)
Marti, 20 Aprilie 2010, ora 15:18 - Vezi care e imnul Cupei Mondial din Africa de Sud (Video)
World Cup / grupe cupa mondiala 2010
Cantecul Time for Africa, al columbienei Shakira, a fost desemnat imnul oficial al Cupei Mondiale din 2010, ce va avea loc in Africa de Sud. Melodia, care va fi lansata oficial abia saptamana...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei grupe cupa mondiala 2010 . Această zonă va concentra articolele categoriei World Cup din Ziare.Com care au subiectul principal: grupe cupa mondiala 2010.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - grupe cupa mondiala 2010, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria World Cup , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.