Noi vrem fotbal tot anul, nu doar vara
World Cup / stadioane
In aceste zile, cand lumea intreaga este concentrata asupra Campionatului Mondial din Brazilia, ne dam seama de impactul global al fotbalului. Din calduroasa Brazilie, putem urmari cele mai bune echipe concurand pe stadioane ultra-moderne cu gazon verde. Noi ne dorim ca gazonul de pe stadioane sa ramana la fel de verde pe durata intregului ...
Stadioanele pe care se vor disputa meciurile de la Campionatul Mondial
Vineri, 11 Iunie 2010, ora 12:46 - Stadioanele pe care se vor disputa meciurile de la Campionatul Mondial
World Cup / stadioane
Meciurile de la Campionatul Mondial din Africa de Sud vor fi gazduite de 10 stadioane. Iata care sunt acestea: Soccer City, din Johannesburg: Este localizat in Johannesburg si are o...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei stadioane . Această zonă va concentra articolele categoriei World Cup din Ziare.Com care au subiectul principal: stadioane.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - stadioane, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria World Cup , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.