Un laureat al premiului Nobel critica mingea Jabulani
World Cup / world cup 2010
Controversata minge Jabulani a mai primit o critica - de data aceasta, din partea unui castigator al premiului Nobel. Cand o minge primeste un nou design, portarii incep sa se planga de traiectoria ei ciudata, de felul in care sare...ba chiar si de faptul ca este rotunda, noteaza ironic The Register. Totusi, un laureat al premiului Nobel ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei world cup 2010 . Această zonă va concentra articolele categoriei World Cup din Ziare.Com care au subiectul principal: world cup 2010.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - world cup 2010, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria World Cup , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.