Un artist, catre Ioan Rus: Poate ca eu am devenit golan, dar mama sigur nu a devenit curva

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 09:20
7620 citiri
Un artist, catre Ioan Rus: Poate ca eu am devenit golan, dar mama sigur nu a devenit curva
Foto: Facebook/Andrei Leonte

Lumea artistilor nu a ramas fara replica dupa ce ministrul demisionar Ioan Rus a declansat un imens scandal dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare, sustinand ca sotiile celor plecati sa munceasca in afara tarii ajung curve, iar copiii golani.

"Tatal meu tocmai a implinit zece ani de cand lucreaza in Italia. mama are vreo sase. Drept consecinta a acestui lucru, poate ca eu am devenit golan... dar mama in mod sigur nu a devenit CURVA! aici imi permit sa il contrazic pe dl ministru (ministrul demisionar Ioan Rus) ", a notat pe Facebook Andrei Leonte, castigator al X Factor.

Tanarul artist a adaugat ca este irelevant si neinteresant faptul ca Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor.

"In schimb, faptul ca un astfel de om are vreo putere in tara asta, unu care a putut sa scoata o asemenea ineptie pe gura si care are atata LIPSA DE RESPECT pentru oamenii pe care ii conduce... asta cred ca ar trebui sa ne puna pe ganduri. Parerea mea, a unui golan", a incheiat cantaretul.

Ioan Rus s-ar putea alege cu plangere penala dupa "golani si curve"

Ioan Rus a declansat un scandal imens dupa ce a spus ca: "Romania are trei milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate".

Apoi, acesta a sustinut ca declaratia sa fost gresit inteleasa si scoasa din context, transmitand ca o sa ii ceara premierului Victor Ponta sa ii accepte demisia, lucru care s-a si intamplat.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Andrei Leonte mesaj Rus, #Andrei Leonte ministru Rus, #Andrei Leonte X Factor , #concurenti