Xavi s-a luat de un fotbalist de la Real Madrid: "Prostule, ești un prost" VIDEO

Vineri, 03 Martie 2023, ora 08:47
2551 citiri
Xavi s-a luat de un fotbalist de la Real Madrid: "Prostule, ești un prost" VIDEO
Xavi s-a luat de Carvajal FOTO Facebook

FC Barcelona a învins joi, în deplasare, scor 1-0, formaţia Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei la fotbal.

FC Barcelona a câştigat prin autogolul din minutul 26 al lui Eder Militao, care a trimis în plasă după ce l-a talonat pe Kessie în careu, acesta a şutat, iar portarul Courtois a respins exact în piciorul fundaşului brazilian.

Deși nu a fost spectaculos, meciul a avut multă tensiune. După o intrare a lui Alejandro Balde la Carvajal, s-a creat un meleu, iar Xavi a ținut să intervină. "Ești foarte deștept", a fost ironia tehnicianului Barcelonei pentru apărătorul dreapta al lui Ancelotti, susține cotidianul spaniol As. Carvajal nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi răspundă antrenorului rivalei, astfel că fostul mare mijlocaș și-a pierdut cumpătul: "Prostule! Ești un prost", i-a strigat Xavi jucătorului de la Real, în timp ce gesticula violent.

Cei doi s-au împăcat însă la final, când Xavi a mers și l-a îmbrățișat pe Carvajal, care i-a fost coleg la echipa națională.

Returul de la Barcelona se va disputa în ziua de 5 aprilie.

#xavi, #carvajal, #prostule, #esti un prost, #reactie, #barcelona, #Real Madrid , #stiri fotbal