Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 22:08
2522 citiri
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
FOTO: GSMArena

Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil.

Informațiile apărute sugerează că noul model va debuta sub numele de cod „Rothko” și ar putea fi echivalentul global al Redmi K70 Ultra din Asia.

Xiaomi 14T Pro va fi alimentat de chipsetul Mediatek Dimensity 9300, cunoscut pentru performanțele sale robuste, apropiate de cele ale Snapdragon 8 Gen 3, dar la un preț mai redus, ceea ce îl face ideal pentru un smartphone din segmentul flagship-killer.

Cu ce caracteristici mai vine smartphone-ul

Telefonul este așteptat să dispună de un acumulator impresionant de 5500mAh și o capacitate de încărcare rapidă de 120W, superioră competitorilor săi din gama Samsung sau Apple. Mai mult, Xiaomi 14T Pro va include certificare IP68, garantând rezistența la apă și praf, un upgrade față de modelele anterioare ale seriei T, scrie Android Authority.

Specificațiile ecranului indică un panou OLED cu rezoluție 1.5K și o diagonală de 6.7 inch, punând accent pe calitatea vizuală. Deși detalii complete despre configurația camerei nu sunt încă disponibile, se menționează includerea unei camere telephoto, care ar permite zoom optic, poziționând astfel Xiaomi 14T Pro ca o alternativă viabilă pentru Galaxy S24 sau OnePlus 12.

Se așteaptă ca Xiaomi 14T Pro să fie lansat inițial în China sub denumirea Redmi K70 Ultra în luna august, cu o lansare globală ce ar putea urma în săptămânile următoare. Versiunea non-Pro, Xiaomi 14T, va folosi probabil un chipset Dimensity 8300, adecvat pentru performanțe de nivel mediu.

Quarterly Report - Editia 4

Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează modelul realme C67, un dispozitiv ce vine la un preț accesibil. realme C67 este cel mai avansat model din seria C, echipat cu o platformă Snapdragon pe 6nm și o cameră...
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
#Xiaomi, #smartphone, #Android , #smartphone