Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine

Miercuri, 24 Aprilie 2024, ora 23:47
2329 citiri
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
FOTO Xiaomi

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin intermediul magazinului oficial online al brand-ului.

Tableta poate fi achiziționată într-un pachet promoțional care include și accesoriul Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard, la prețul de 3499 lei.

Noua tastatură integrată este o premieră pentru gama Xiaomi Pad și include un touchpad, facilitând gestionarea eficientă a fișierelor și editarea video. Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 este echipată cu un display 3K de 12,4 inci, care suportă o rată de refresh de 144Hz și oferă o rezoluție de 3048 x 2032 pixeli, cu un aspect ratio de 3:2. Această rezoluție înaltă este ideală pentru o gamă variată de activități, de la citit și editare foto-video, până la gaming.

Cu ce specificații vine tableta

Tableta este propulsată de cipul performant Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de 4nm și funcționează pe sistemul de operare Xiaomi HyperOS, o adaptare a Androidului. Printre inovațiile software se numără Home Screen+, Colaborare multi-dispozitiv și Xiaomi Smart Hub, care permite conectarea simultană a până la șapte dispozitive, inclusiv accesoriile Xiaomi AIoT.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 este prevăzută cu o baterie de 10000 mAh, compatibilă cu tehnologia de încărcare ultra-rapidă HyperCharge de 120W, promițând o autonomie extinsă și un timp de încărcare redus. Funcționalitatea NFC Tap to Share facilitează transferul rapid de fișiere, iar modul Director transformă tableta într-un veritabil studio de producție video, conectând-o la smartphone.

Dispozitivul este disponibil și în rețelele retail din România, iar pachetul promoțional este complementat de accesorii cum ar fi Stiloul Xiaomi Focus și Tastatura Touchpad, transformând tableta într-o stație de lucru portabilă.

Quarterly Report - Editia 4

Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
#Xiaomi, #tableta, #Android , #tableta