Ziare.com

Mesajele din arhiva de Messenger pot fi accesate de oricine

Luni, 15 Septembrie 2008, ora 11:06

   

Mesajele din arhiva de Messenger pot fi accesate de oricine
Discutiile utilizatorilor messengerului de la Yahoo pot fi vazute de orice persoana indiscreta chiar daca nu cunoaste parola. Se pare ca mesajele salvate in arhiva pot fi accesate fara ca "spionul" sa fie logat pe messenger.

Acest lucru se intampla din cauza ca optiunea pentru activarea arhivei salveaza toate mesajele pe calculator. Cei care au instalat Windows XP pot sa gaseasca mesajele din arhiva salvate in directorul C:ProgramFilesYahoo!MessengerProfilescontArchiveMessages, unde, in loc de cont, este trecut ID-ul de messenger, informeaza Clujeanul.

Desi mesajele sunt cifrate curiosii pot instala programe cu ajutorul carora pot lectura mesajele. Un astfel de program este Yahoo Messenger Archive Reader, care se poate downloada gratuit. Yahoo Messenger Archive Reader gaseste automat arhivele pentru toate conturile accesate pe acel calculator.

Astfel, arhiva se poate citi in cadrul programului sau se poate opta pentru salvarea ei intr-un fisier RTF sau HTML pentru a citi mai tarziu mesajele fara ajutorul programului.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Yahoo Messenger Archive Reader afiseaza si ora in in dreptul mesajelor, insa aceasta este in format GMT.

Citeste mai multe despre mesaj citi arhiva program Yahoo Messenger
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 23998 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Da stiam, altceva? :D

 

vechi

truc vechi

 

daca nu e activata arhivarea?

daca in C:ProgramFilesYahoo!MessengerProfilescontArchiveMessages nu este nimic, ce pot face?

 

arhiva messenger

Nu poti face nimic, decat daca intri in meniul utilizatorului in timp ce este logat si alegi optiunea de salvare a mesajelor(eventual poti face asta cand nu e atent(a) dureaza cateva sec;)

buna

cum pot intra sa fac modificarea?

fiti seriosi

e foarte bine, le salveaza pe calculatorul peronal, ori un om normal are o parola la calculator si lasa la calculator(daca lasa) persoane de incredere, asa ca noapte buna nu va mai obositi

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor