Yahoo anunta ca toate conturile de mailuri au fost compromise

Autor: PLAYTECH
Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 09:48
8577 citiri
Yahoo anunta ca toate conturile de mailuri au fost compromise
Yahoo Mail

Timp de aproximativ un an am dezbatut atacurile asupra serverelor Yahoo care au lasat sute de milioane de conturi vulnerabile. Se pare insa ca au fost mai multe, scriu cei de la PLAYTECH.

Yahoo a pus bazele Internetului asa cum il stim astazi. Timp de cativa ani, a fost imposibil sa nu ai o adresa de email pe Yahoo si sa nu folosesti pagina principala a gigantului online ca sursa de informare. Dintr-un punct de vedere, Yahoo a fost Google-ul anilor 90 si inceputul anilor 2000. Aceeasi companie a trecut insa printr-o perioada foarte dificila in ultimii ani, incercand sa redevina profitabila. Toate tentativele au esuat insa si, in final, "batranul titan" si-a cautat un cumparator.

La finele anului trecut, informatii nu foarte magulitoare despre Yahoo au facut inconjurul lumii. La acea ora, se credea ca un miliard de conturi create pe serviciile online ale companiei sunt vulnerabile la hackeri, in urma unor vulnerabilitati exploatate in 2013. Conform celor mai recente declaratii ale oficialilor Yahoo, cifra este mult mai mare decat atat.

Toate conturile create vreodata pe Yahoo, in numar de aproximativ trei miliarde au fost vulnerabile la hackeri in 2013. Cei care nu si-au schimbat parola si datele de autentificare de atunci si pana in prezent, continua sa fie vulnerabili, deoarece acele informatii au ajuns online in intregime.

Daca ai adresa de mail de la Yahoo, Playtech.ro iti spune cat de mare e problema prin care trece compania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#Yahoo mailuri compromise hackeri, #Yahoo Hack 2013 mailuri , #stiri Yahoo
Comentarii