Anunțul important făcut de youtube pentru abonații săi

Marti, 11 Aprilie 2023, ora 09:49
2122 citiri
Anunțul important făcut de youtube pentru abonații săi
Youtube vine cu facilitati suplimentare FOTO facebook

Utilizatorii care aleg să plătească pentru abonamentul lunar YouTube Premium, vor avea câteva noi facilităţi suplimentare, inclusiv o calitate video mai bună.

YouTube a anunţat o serie de noi beneficii pentru abonaţii Premium, menită să facă mai interesant abonamentul vândut şi să crească numărul abonaţilor.

De departe cea mai interesantă nouă facilitate este o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium.

Spre deosebire de clipurile la rezoluţie FHD obişnuită, 1080p Premium, conform descrierii oficiale, are un bitrate mai mare, care face ca imaginea să fie mai clară, inclusiv în cazul filmărilor care au multă mişcare, precum cele din sport sau gaming.

Noua opţiune marchează prima diferenţă la nivel de calitate video pe care YouTube o face între utilizatorii săi obişnuiţi şi cei care plătesc un abonament lunar.

Dincolo de aceasta, YouTube suportă, în sfârşit, SharePlay pe iPhone. Această facilitate, care aminteşte de perioada pandemică, permite utilizatorilor aflaţi la distanţă să urmărească o filmare în acelaşi timp.

În fine, tot exclusiv pentru abonaţi, YouTube promite un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate.

Un abonament individual YouTube Premium costă 26 de lei pe lună în România şi include beneficii precum accesul la YouTube Music, blocarea reclamelor şi redarea în fundal.

Eveniment Quarterly Report

Echipa de liga a treia care a bătut recordul național de abonamente vândute
Echipa de liga a treia care a bătut recordul național de abonamente vândute
Clubul FC Bihor, care evoluează în liga a treia, a vândut un număr de 6.863 de abonamente pentru meciurile din acest sezon, ceea ce reprezintă un record pentru cluburile de fotbal din România...
Decizie rară luată de Youtube, în legătură cu actorul acuzat de agresiuni sexuale multiple
Decizie rară luată de Youtube, în legătură cu actorul acuzat de agresiuni sexuale multiple
YouTube a anunţat marţi că a suspendat monetizarea pe canalele actorului şi comediantului Russell Brand, care se confruntă cu multiple acuzaţii de agresiune sexuală, relatează CNBC....
#YouTube, #facilitati suplimantre, #premium, #abonament , #stiri media