Înapoi la listarea arhivei

08 Martie 2011 - Februarie, fructuos pentru ITM Salaj

Pe parcursul lunii februarie, inspectori de munca au efectuat controale la 148 de agenti economici din judet, trimitand in vistieria statului peste 60mii lei.

08 Martie 2011 - Manifestarile de protest, in atentia jandarmilor salajeni

Jandarmii salajeni vor asigura masurile de ordine publica si protectia participantilor la manifestarile de protest ce vor fi organizate de catre sindicalistii salajeni in perioada urmatoare.

08 Martie 2011 - Cu alcool... la bord

Duminica, un tanar de 23 ani, din localitatea Crasna, s-a ales cu un dosar de cercetare penala, dupa ce a fost identificat in trafic de politisti, conducand beat un autoturism.

08 Martie 2011 - PNL i-a invins pe maghiari la Almasu

Turuca Danut este incepand de luni noul primar al comunei Almasu, dupa ce fostul edil, Ujvari Eugen, s-a pensionat pe caz de boala.

08 Martie 2011 - Doua campioane nationale pentru CSM Zalau

Pe toata durata saptamanii trecute, Campulung Muscel a fost gazda editiei din acest an a Campionatelor Nationale feminine.

08 Martie 2011 - Mars de protest la Zalau

Aproximativ 200 de sindicalisti, membri ai Cartel Alfa - Filiala Salaj, dar si ai celorlalte filiale locale ale confederatiilor din sectorul public si privat, vor organiza marti, in intervalul orar

08 Martie 2011 - Amenzi de zeci de mii de lei pentru munca nedeclarata

Peste 90.000 de lei au insumat sanctiunile aplicate in cursul lunii trecute de catre inspectorii de munca, urmare a controalelor efectuate la mai multe firme din judet.