Înapoi la listarea arhivei

14 Aprilie 2011 - Cainele Peti din Zalau - prins cu tigari de contrabanda la Vama din Bors

Un zalauan a incercat sa treaca de vama cu 1850 de pachete de tigari, pe care le-a ascuns in portbagajul masinii, sub un caine de aproape 80 de kilograme.

14 Aprilie 2011 - Internari cu ratia la Spitalul Judetean Zalau

Din cauza subfinantarii, sefii celei mai mari unitati sanitare din Salaj se vad nevoiti sa limiteze numarul spitalizarilor.

14 Aprilie 2011 - Sprijin pentru tinerii dezinstitutionalizati

Daca in alte localitati problema tinerilor dezinstitutionalizati este departe de a fi rezolvata, in Zalau, autoritatile locale au gasit demult solutii in acest sens.

14 Aprilie 2011 - Michelin, de 10 ani in Salaj

Cand spui Michelin te gandesti la unul dintre cele mai puternice nume la nivel mondial in domeniul industriei de anvelope.

14 Aprilie 2011 - Festival de teatru pentru liceeni

Consiliul local al tinerilor Zalau organizeaza in data de 8 iunie 2011 "Festivalul de teatru", care va avea loc la Casa Municipala de Cultura, incepand cu ora 17,00.

14 Aprilie 2011 - Pachete cu alimente pentru nevoiasi

O noua actiune caritabila a Crucii Rosii Salaj a avut loc miercuri, in localitatile Sarmasag, Bic si Crasna, unde au fost impartite persoanelor defavorizate pachete cu alimente.

14 Aprilie 2011 - Gospodarie in flacari de la un scurtcircuit

Din cauza unui scurtcircuit electric, o magazie situata in gospodaria unui cetatean din localitatea Galgau Almasului a fost cuprinsa de flacari in cursul diminetii de miercuri.

14 Aprilie 2011 - Nu scapam de vant si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi si vant puternic pentru mai multe zone din tara, printre care si Salajul. Astfel, in intervalul 14 aprilie, ora 02,00 - 15

14 Aprilie 2011 - Produsele japoneze pun in pericol viata salajenilor!

Produsele alimentare din Japonia pot pune in pericol sanatatea salajenilor, avand in vedere ca nivelul de radioactivitate din ele este mare. Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru

14 Aprilie 2011 - Mama Andreei Vass, la un pas de moarte

Consilierul de stat al primului-ministru, Andreea Paul Vass, tine sa aduca mii de multumiri echipelor de politie si de interventie pentru situatii de urgenta de la nivelul judetului Salaj.

14 Aprilie 2011 - De Paste: Pelerinii se pot caza la manastirile Bic si Stramba

Doua manastiri din Salaj - Bic si Stramba - pun la dispozitie 35 de locuri de cazare, toate gratuite, pelerinilor care doresc sa isi petreasca sarbatorile pascale in liniste si rugaciune.

14 Aprilie 2011 - Recalificarea somerilor salajeni, povara pe umerii contribuabililor

Peste 300 de someri din Salaj vor beneficia anul acesta de cursuri gratuite de formare si calificare profesionala.

14 Aprilie 2011 - HC Zalau, fara obiectiv in Cupa Romaniei

Federatia Romana de Handbal a stabilit datele de disputare ale Cupei Romaniei atat la handbal feminin, cat si la handbal masculin.