Înapoi la listarea arhivei

22 Septembrie 2011 - Zalaul este gazda reuniunii internationale a sindicalistilor din Tenaris

Comitetul International al Salariatilor din Tenaris s-a reunit ieri, la Zalau, pentru a realiza un plan de actiune prin care sa fie aparate drepturile salariatilor companiei.

22 Septembrie 2011 - Bani pentru promovarea Zalaului si a Festivalului Roman

Administratia municipala a semnat contractul de finantare pentru proiectul "Promovarea Festivalului Roman Zalau Porolissum".

22 Septembrie 2011 - Sarbatoare pentru contabilii salajeni

Zeci de contabili si experti contabili din judet au marcat ieri, la Zalau, implinirea a 90 de ani de la infiintarea Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati. In cadru festiv, in

22 Septembrie 2011 - Muzica exotica la "Muza Fest"

Programul manifestarilor Festivalului Artelor de la Zalau include joi un concert extraordinar sustinut de Ansamblul Flauto Dolce din Cluj.

22 Septembrie 2011 - Elevii salajeni lupta, in scris, impotriva traficului de persoane

Elevii care ocupa "functia" de redactori la revistele scolare din judetul Salaj sunt asteptati, vineri, intre orele 13-16, la un atelier de lucru organizat de Centrul Ratiu pentru Democratie in

22 Septembrie 2011 - Se face curat in trei zone din afara municipiului

Cateva zeci de voluntari din Zalau si-au anuntat participarea la actiunea de salubrizare care se va derula sambata in imprejurimile Zalaului.

22 Septembrie 2011 - Caminul Cultural din Preoteasa, reabilitat cu bani europeni

Administratia locala din Valcau de Jos mai poate bifa o investitie finalizata in infrastructura comunei. Este vorba, asa cum am aflat de la primarul Ioan Rosan, de reabilitarea Caminului Cultural din

22 Septembrie 2011 - Rapid Jibou a castigat derby-ul etapei

Echipa pregatita de Marius Muntean si Adrian Farcas a castigat la limita derby-ul ultimei runde din Liga a IV-a Salaj. Rapid Jibou a dispus cu scorul de 3 - 2, in deplasare, de Dumbrava Galgau.