Înapoi la listarea arhivei

14 Octombrie 2011 - Oferta modesta de job-uri pentru someri

Cea de-a cincea bursa lunara a locurilor de munca din Salaj va fi organizata maine, de la ora 9, la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Zalau.

14 Octombrie 2011 - Parcul central din Zalau, modernizat cu bani europeni

Parcul central din Zalau va fi modernizat de municipalitate cu fonduri europene. Locuitorii urbei de la poalele Mesesului vor beneficia, dupa finalizarea proiectului lansat de Primaria Zalau in

14 Octombrie 2011 - Agentii economici salajeni, chemati sa acceseze banii europeni

Mai multe axe de finantare din fonduri europene vor fi deschise in aceasta luna. Si alte oportunitati de finantare din fonduri nerambursabile sunt la dispozitia firmelor salajene.

14 Octombrie 2011 - Teatru pentru copii si parinti

Actori ai Teatrului de Stat din Oradea vor sustine, marti, 18 octombrie, trei spectacole la Zalau. Evenimentul beneficiaza de sustinerea Primariei Municipiului Zalau si Casei Municipale de Cultura.

14 Octombrie 2011 - Farmaciile salajene au de recuperat de la stat zeci de milioane de lei

Cele mai multe din farmaciile din Salaj sunt in pragul falimentului, acestea avand de primit, de la Casa de Asigurari de Sanatate Salaj, sume considerabile pentru medicamentele compensate si gratuite

14 Octombrie 2011 - Liceenii salajeni isi ineaca tineretea in alcool

Un studiu realizat de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Salaj releva faptul ca aproape jumatate dintre subiectii intervievati au ajuns cel putin o data in stare de betie.

14 Octombrie 2011 - Campioana evolueaza azi in sferturile Cupei Romaniei

Eliminata anul trecut in semifinale de Dinamo Bucuresti, dupa ce a pierdut cu scorul de 3 - 1, campioana Remat Zalau spera ca in acest an sa castige Cupa Romaniei.

14 Octombrie 2011 - Victoria le-ar putea readuce pe podium

Sambata, ora 11,