Înapoi la listarea arhivei

13 Iunie 2012 - Teatru la Simleu Silvaniei

Copii si adulti din mai multe unitati de invatamant din urbea de la poalele Magurii vor prezenta duminica un spectacol pe scena Casei de Cultura din localitate.

13 Iunie 2012 - Pugilistul Adrian Poputea vizeaza aurul national

Clubul Sportiv Municipal Zalau are trei reprezentanti la editia din acest an a Campionatului National de box, rezervat seniorilor, ce se desfasoara incepand de ieri, la Resita. Cei trei pugilisti de

13 Iunie 2012 - S-au terminat alegerile. Incep negocierile

Nici nu s-au anuntat bine rezultatele alegerilor din 10 iunie, ca partidele politice din Salaj se gandesc deja la formarea majoritatilor in Consiliul Judetean si Consiliul Local Zalau, astfel incat

13 Iunie 2012 - Derby-ul cu Oltchim se joaca in prima etapa

Handbal Club Zalau se va duela cu Oltchim Ramnicu Valcea in prima etapa din viitorul sezon competitional, partida urmand a fi gazduita de urbea de la poalele Mesesului.

13 Iunie 2012 - Tinerii din Salaj pot munci in vacanta de vara

Tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani care doresc sa munceasca pe perioada vacantei de vara au sansa de a-si gasi un post in cadrul unui JOB TIN care se va desfasura vineri la Zalau.

13 Iunie 2012 - Case sterse de pe fata pamantului de inundatii

Mai multe case din comuna Almasu au fost distruse de inundatii si sute de hectare de terenuri agricole au fost acoperite de apa in urma ploii abundente de duminica.

13 Iunie 2012 - Se fac inscrieri pentru scolile de politie

Tinerii interesati de o cariera in politie se pot inscrie la una din institutiile de invatamant pentru unul din cele peste 180 de locuri disponibile.

13 Iunie 2012 - Se cauta inspectori scolari generali

Pentru posturile de inspectori generali din cadrul inspectoratelor scolare judetene din tara se va organiza concurs in perioada 20 iulie -15 septembrie.

13 Iunie 2012 - Pagube importante, produse de inundatii si grindina

Peste 700 de hectare de teren si 50 de case din noua comune salajene au fost afectate de inundatii si de grindina cazuta in cursul dupa-amiezii si serii de duminica, potrivit unei centralizari a

13 Iunie 2012 - Secretele dezvoltarii economice dezvaluite de un investitor, un bancher si un expert in politici comunitare

Cei trei vor specialisti in dezvoltare economica se vor afla sambata, 16 iunie, la Zalau si vor vorbi despre posibilitatile de dezvoltare ale economiei locale.