Înapoi la listarea arhivei

07 Februarie 2013 - Masina cuprinsa de flacari in Zimbor

Proprietarul unui autoturism s-a ales cu o paguba insemnata dupa ce masina i-a luat foc, cel mai probabil de la un scurtcircuit.

07 Februarie 2013 - Masina politistilor texani, pe strazile Zalaului!

Masina folosita de politistii din SUA pentru prinderea infractorilor, acelasi model din filmele americane, este acum de vanzare in Salaj!

07 Februarie 2013 - Un loc de munca pentru 78 de someri

Angajatorii din judet ofera celor 7.029 de someri salajeni numai 90 de locuri de munca, potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Salaj.

07 Februarie 2013 - A uitat radiatorul in priza si i-a ars casa

O familie din localitatea Clit a ramas fara acoperis deasupra capului, dupa ce un incendiu puternic a cuprins miercuri seara locuinta. Se pare ca totul a pornit de la un radiator lasat nesupravegheat.

07 Februarie 2013 - Actiuni permanente la Biblioteca Judeteana

Biblioteca Judeteana Salaj deruleaza o serie de activitati permanente pentru toate categoriile de public, fiecare zi a saptamanii fiind cuprinsa intr-un program bine stabilit. Astfel, copiii pot urma

07 Februarie 2013 - Targul de martisoare traditionale la a III-a editie

Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj si a Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, organizeaza pe data de 23

07 Februarie 2013 - Primaria si politia explica harababura creata de noile semafoare din Zalau

Noile semafoare din Zalau sunt coplesitor de multe si, de cand au fost instalate, au provocat haos rutier in oras. Lucru pe care toti soferii il simt pe pielea lor, iar primaria si politia il

07 Februarie 2013 - Pensionarii mincinosi si scaparile programului informatic au facut gaura in bugetul CJAS Salaj

Conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate spune ca prejudiciul a fost de numai 10 mii de lei si a fost recuperat in totalitate.

07 Februarie 2013 - "Vedeta" porno fara voie pe Facebook la 17 ani

O comuna intreaga din judetul Salaj a vazut pozele obscene ale unei fete de 17 ani, dupa ce fostul ei iubit le-a publicat pe internet din razbunare

07 Februarie 2013 - Codrut Bulz este jucatorul lui FC Zalau pentru 2 ani!

Fundasul s-a inteles in privinta noului contract cu presedintele Ioan Morar

07 Februarie 2013 - CSS Zalau a jucat la turatie redusa

Elevele conduse de Gabriela Ortelecan au reusit sa castige doar o singura partida din patru meciuri jucate

07 Februarie 2013 - Economia Salajului, estimata 5,7 miliarde de lei

Economia Salajului este estimata, in acest an, la aproximativ 5,7 miliarde de lei, in crestere cu 400 de milioane de lei fata de anul trecut, potrivit unui studiu realizat de Econtext.ro.