Înapoi la listarea arhivei

09 August 2015 - Trimis in judecata dupa ce si-a lovit mama cu o secure

Barbatul de 39 de ani, din Salajeni, Gheorghe Sabou, acuzat de tentativa de omor, dupa ce in seara zilei de sambata, 11 iulie, si-a lovit mama cu o secure, a fost trimis, zilele trecute, in judecata.

09 August 2015 - Olivia, a doua victima a accidentului de la Cizer, a decedat

Olivia D., una din victimele tragicului accident care a avut loc in dimineata zilei de luni, 3 august, in localitatea Cizer, a decedat duminica dimineata, 9 august, in jurul orei 2.

09 August 2015 - Microbuz facut scrum in Doba

Garda de interventie Cehu Silvaniei din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj a fost solicitata sa intervina sambata, 8 august, in jurul orei 17, pentru a stinge un

09 August 2015 - Cadavrul unei femei, descoperit pe o strada din Zalau

Trupul neinsufletit al unei femei a fost descoperit sambata, 8 august, pe strada 22 Decembrie din municipiul Zalau de o alta persoana care a sesizat autoritatile prin numarul unic de urgenta 112.

09 August 2015 - Femeie gasita moarta pe strada

O femeie de 62 de ani din comuna Romanasi a avut parte de un sfarsit tragic, aceasta fiind gasita decedata pe o strada din municipiul Zalau.

09 August 2015 - Microbuz distrus intr-un incendiu

Garda de interventie Cehu Silvaniei a fost solicitata sa intervina sambata, 8 august in jurul orei 16,39 pentru a stinge un incendiu izbucnit la un microbuz stationat in localitatea Doba. Potrivit