Înapoi la listarea arhivei

17 Decembrie 2016 - Femeie accidentata grav in Simleu Silvaniei

O femeie de 42 de ani a fost ranita grav de un autoturism pe strada Partizanilor din localitatea Simleu Silvaniei, vineri, in jurul orei 17.15. La volanul masinii era un simleuan in varsta de 19 ani.

17 Decembrie 2016 - Tanar ranit grav dupa ce autoturismul in care se afla s-a rasturnat

Vineri seara, un tanar din Chiesd a suferit rani grave dupa ce autoturismul in care se afla s-a rasturnat in sant. Evenimentul s-a produs pe DN 1F, in localitatea Borla.

17 Decembrie 2016 - A vrut sa-si parleasca porcul, dar si-a incendiat sura

Neglijenta l-a costat scump pe un salajean din localitatea Cheud, care, incercand sa isi parleasca porcul, a dat foc surii sambata, 17 decembrie.

17 Decembrie 2016 - Inca un depozit de furaje facut scrum de o mana criminala

Mai multe echipaje de pompieri, printre care si cei salajeni, s-au mobilizat in noaptea de vineri spre sambata pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodarii din judetul Maramures.

17 Decembrie 2016 - Noii parlamentari salajeni si-au primit certificatele doveditoare

Cinci dintre cei sase parlamentari salajeni si-au ridicat sambata, 17 decembrie, certificatele doveditoare de alegere. De la sedinta a absentat udemeristul Seres Denes, care se afla la cel de-al

17 Decembrie 2016 - Multi someri refuza locurile de munca propuse de AJOFM Salaj

In cadrul conferintei de presa organizata de Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, directorul executiv adjunct Dorin Alexandru Pura a prezentat situatia privind somajul in judet. La