Înapoi la listarea arhivei

01 Aprilie 2018 - Hotii au dat lovitura in Virsolt: 35 de beciuri sparte intr-o singura noapte

Un furt caruia i-au cazut prada beciurile localnicilor din Virsolt, pline cu produse alimentare si alcool, a fost comis la sfarsitul acestei saptamani. Ancheta este in plina desfasurare, prin urmare,

01 Aprilie 2018 - Tinerii liberali din Regiunea de Nord-Vest s-au intalnit la Zalau

Reprezentantii organizatiilor de tineret ale PNL din cele sase judete ale Regiunii de Nord-Vest s-au intalnit vineri la Zalau, in cadrul unei sedinte de lucru in care s-a discutat despre situatia

01 Aprilie 2018 - Consilierii judeteni PNL nu sunt de acord cu plata amenzilor din bani publici

Consilierii judeteni ai PNL Salaj au votat impotriva rectificarii de buget propuse la punctul trei de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean din 29 martie 2018.

01 Aprilie 2018 - Fostul premier Dacian Ciolos si-a lansat partidul

La o saptamana dupa participarea la dezbaterea de la Zalau, fostul premier Dacian Ciolos si-a lansat noul proiect politic, Miscarea Romania Impreuna.

01 Aprilie 2018 - Salajeanul TV, locul intai la tras cu arma

Jurnalistii salajeni au lasat condeiul si au manuit arma. S-au intrecut in deja traditionala competitie ,,Cupa a Presei la TIR", organizata cu ocazia Zilei Jandarmeriei.

01 Aprilie 2018 - Politistii salajeni sunt la datorie de Florii

De Florii, au fost luate masuri sporite pentru siguranta cetatenilor. Inspectoratul de Politie Judetean Salaj a suplimentat efectivele care vor fi prezente in strada.