De peste un mileniu in Salaj si de un secol in Romania (XV)

Miercuri, 16 Ianuarie 2019, ora 19:37
De peste un mileniu in Salaj si de un secol in Romania (XV)
Concluzii

(Serialul este varianta redactata si completata a prelegerii pe tema "De peste un mileniu in Salaj - Tara Silvaniei, si de aproape un secol in Romania", prelegere prezentata in 21 septembrie, cu ocazia "Zilelor maghiarilor din Salaj")

Premise:

Motivatia elaborarii prelegerii si a mai mult

Capitala fotbalului juvenil s-a mutat la Zalau

Luni, 18 August 2014, ora 12:07
Capitala fotbalului juvenil s-a mutat la Zalau
Primele meciuri sunt programate marti dimineata, iar de la ora 19 va avea loc deschiderea oficiala cu defilarea cluburilor pe Bulevardul "Mihai Viteazul".

La Baza Sportiva din Hereclean este programat luni seara meciul de deschidere al turneului in care se vor duela echipa parlamentarilor si o mai mult

Premii pentru viitorii actori salajeni

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 01:16
Premii pentru viitorii actori salajeni
Aproape 30 de trupe de teatru formate din elevi de gimnaziu si liceu au participat duminica la sectiunea de teatru dramatic din cadrul Festivalului Judetean de Teatru pentru Elevi de la Zalau, eveniment desfasurat la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu".

Manifestarea a fost organizata de Consiliul mai mult

Festivitate de Absolvire - Promotia 2011

Luni, 30 Mai 2011, ora 01:15
Festivitate de Absolvire - Promotia 2011
Aproximativ 300 de studenti din cadrul Filialei Zalau a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" (UVVG) din Arad au participat, vineri, la festivitatea de incheiere a anului universitar, primind din partea conducerii Universitatii diplome de absolvire si flori. Sala Casei de Cultura Zalau a fost mai mult

Revista Caiete Silvane va recomanda Stefan Goanta: Salajului ii datorez mult...

Joi, 06 August 2009, ora 13:57
Salajului ii datorez mult..., ne-a declarat Stefan Goanta, scriitor, care traieste si scrie in Liebling Timis, Romania. Consemnam in continuare discutia pe care am avut-o cu domnia-sa, acasa, la Liebling.

Aproape nu mai stiu ce sa raspund la intrebarea de unde sunt

Corina Bucatariu: V-ati mai mult