Afla cele mai bune preturi la benzina si motorina din zona ta! S-a lansat portalul "Monitorul Preturilor pentru Carburanti"

Marti, 02 Iulie 2019, ora 16:30
43 citiri
Tarifele la benzina si motorina pot fi comparate online de la 1 iulie 2019, iar soferii pot afla care sunt cele mai apropiate benzinarii si unde gasesc cele mai convenabile tarife si servicii.

Consiliul Concurentei a lansat "Monitorul Preturilor pentru Carburanti", un portal care arata cat costa carburantii in marile lanturi de benzinarii din Romania. Reprezentantii Consiliului Concurentei spun ca acest tip de monitorizare ii poate ajuta pe consumatori sa aleaga produsele cu cel mai bun raport ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.