Gheorghe Tadici, la finalul turului: "Suntem in grafic dupa prima parte a campionatului, chiar daca unii ne vedeau retrogradati"

Luni, 13 Ianuarie 2020, ora 16:46
33 citiri
Handbal Club Zalau a obtinut duminica prima victorie in deplasare din turul Ligii Nationale, castigand cu scorul de 28 - 24 pe terenul echipei Universitatea Cluj. In urma victoriei obtinute, echipa lui Tadici a urcat pe locul sapte, pozitie pe care termina prima parte a campionatului.

"Suntem in grafic dupa prima parte a campionatului, chiar daca unii ne vedeau retrogradati inaintea inceperii campionatului. Putea fi mai bine, daca nu am fie pierdut in ultimele secunde in deplasarea de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.