Ziare.com

Zapp ofera primul serviciu HSPA+ din Romania

de Teodora Bodeanu
Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 15:44

   

Zapp ofera primul serviciu HSPA+ din Romania
Operatorul de telefonie mobila Zapp a lansat prima retea HSPA+ din Romania, care ofera utilizatorilor viteze de pana la 21,6 Mbps.

In prima faza, actualizarea tehnologica va acoperi Capitala si va oferi clientilor viteze de transfer de pana la trei ori mai mari decat cele oferite in prezent de reteaua 3G, ajungand la 21,6 Mbps la descarcare, potrivit unui comunicat al companiei, remis Ziare.com.

De asemenea, viteza de incarcare va creste de peste 15 ori, de la 384 kbps la 5,8 Mbps.

Datorita vitezelor foarte mari, clientii acestor servicii vor putea naviga pe Internet mult mai rapid, vor beneficia de servicii high-definition streamed mobile content si vor putea folosi mai eficient aplicatiile mobile care necesita viteze mari de date.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Reprezentantii Zapp au anuntat si extinderea cu 25% la ariei de acoperire a serviciilor de date de mare viteza, pana la 2,4 Mbps, oferite prin tehnologia EV DO. Dupa finalizarea modernizarii retelei, Zapp va acoperi peste 80% din populatia Romaniei.

Citeste mai multe despre viteza Internet Zapp retea HSPA Zapp
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1482 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor