Ziare.com

Zapp a anuntat un program de plecari voluntare

Duminica, 31 Ianuarie 2010, ora 14:12

   

Zapp a anuntat un program de plecari voluntare
Operatorul de telefonie mobila Zapp a anuntat, duminica, ca va oferi unui numar din angajatii sai un program de plecari voluntare, masura luata pentru imbunatatirea eficientei operationale a organizatiei, compania estimand ca vor semna circa 350 de angajati.

"Toti angajatii au fost anuntati oficial vineri si sambata. Compania estimeaza ca ar putea semna in mod voluntar aproximativ 350 de persoane. Nu este o tinta, ci o pura estimare. Depinde de decizia individuala a fiecaruia", a declarat duminica pentru NewsIn Eugen Secmerean, PR Account Manager V+O Communication (purtator de cuvant Telemobil).

"2010 va fi un an dificil pentru orice companie din Romania dat fiind faptul ca economia romaneasca intra in cel de-al doilea an al celei mai grave crize financiare din ultimii 20 de ani. In consecinta, intr-un asemenea mediu macroeconomic ostil, trebuie depuse eforturi semnificative pentru a construi si a mentine o performanta pozitiva. (...) conditiile dificile de piata, create de criza financiara in plina desfasurare, impun ca sustinerea competitivitatii Zapp sa fie prioritara", se arata in comunicatul trimis duminica.

Potrivit operatorului de telefonie mobila, programul de plecari voluntare consta intr-o remuneratie financiara compensatorie (5 salarii nete, plus echivalentul ajutorului de somaj, conform legii) si alte beneficii, inclusiv asigurare medicala pentru o perioada de sase luni, sustinerea angajatilor implicati in continuarea carierei profesionale prin servicii de resurse umane (servicii de suport, precum redactarea CV-ului si pregatirea pentru interviu), precum si acces gratuit la serviciile telecom ale companiei (in limita unui numar de minute nationale si in retea), tot timp de sase luni.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pe data de 30 iunie 2009, Cosmote Group a anuntat ca a semnat acordul de achizitie a Telemobil S.A, compania care detine operatorul de telefonie Zapp, valoarea totala a tranzactiei fiind de aproximativ 207 milioane de euro.

Grupul elen anunta atunci ca suma pentru achizitia actiunilor Zapp este estimata la aproximativ 61 milioane euro, iar Cosmote va prelua, in urma tranzactiei, datoriile si obligatiile Zapp, estimate la aproximativ 146 milioane de euro, dintre care majoritatea vizeaza extinderea retelelor 3G si CDMA.

Consiliul Concurentei a autorizat in octombrie 2009 preluarea SC Telemobil SA , care detine operatorul Zapp, de catre SC Cosmote Mobile Telecommunications SA, considerand ca astfel nu se creaza sau nu se consolideaza o pozitie dominanta care sa afecteze mediul concurential.

Zapp este cel mai vechi operator de telefonie mobila de pe piata din Romania. Compania si-a lansat operatiunile comerciale in anul 1993. In prezent, detine o licenta CDMA in banda 450 MHz si o licenta 3G in banda 2100 MHz, castigata in 2006. In 2008, veniturile Zapp s-au ridicat la 61 milioane Euro, in timp ce baza de abonati depasea 374.000.

Citeste mai multe despre Zapp plecari voluntare Zapp concedieri
Sursa: rNews

Articol citit de 2758 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor