Ziare.com

Zapp are un nou director financiar

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 13:58

   

Zapp are un nou director financiar
Zapp l-a numit in functia de director financiar pe Imad Kurdi care a detinut anterior aceasi pozitie pentru operatorul Zain, o companie din Orientul Mijlociu.

Imad Kurdi are o experienta de peste 16 ani in domeniul finantelor, iar din 2006 a coordonat activitatile financiare pentru un numar de operatori din cadrul grupului Zain, precum Zain Kuwait sau Celtel International BV (Zain Africa).

Noul director financiar al Zapp va conduce operatiunile financiare, contabile, de alcatuire si urmarire a bugetelor, trezorerie, taxe, investitii si raportare financiara, coordonand o echipa de peste 25 de oameni.

"Imad are o vasta experienta in domeniul financiar in general, dublata de o experienta foarte valoroasa in industria de telecomunicatii. Suntem convinsi ca venirea sa in Zapp va avea un impact pozitiv asupra evolutiei viitoare a companiei", a declarat directorul executiv Zapp, Chris Bataillard.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre Zapp director financiar
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1716 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

de zapp te scapi mai greu decat de raie, aviz amatorilor

am avut la ei un abonament, mai mult pt netca acoperirea era jalnica. la expirarea abonamentului cu cateva zile inainte am fost la ei sa-l inchid. Stupoare nu se putea pt ca in contract aveau scris cu litere ce se vedeau doar cu lupa ca pt renuntare trebuie facuta cerere cu o luna inainte de data expirarii altfel contractul se mai prelungeste cu un an, din oficiu. cu astfel de tertipuri a fost aceaSta companie. nu voi mai avea abonament la ei nici daca ar ramane ultima companie de pe piata. gunoaie

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor