Cum îi consolează Dan Negru pe cei care au ratat călătoriile după anularea zborurilor Blue Air: "Haideți aici, e tot sus!” / ”Oamenii din aeroport merg la muncă!"

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 10:29
3577 citiri
Cum îi consolează Dan Negru pe cei care au ratat călătoriile după anularea zborurilor Blue Air: "Haideți aici, e tot sus!” / ”Oamenii din aeroport merg la muncă!"
Dan Negru pe Transfăgărășan FOTO Facebook/ Dan Negru

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că peste 620 de români, afectaţi de anularea zborurilor Blue Air, solicitaseră până marţi noaptea, 6 septembrie, sprijin să revină în ţară. Solicitările au venit din ţări precum Cehia, Cipru, Portugalia, Spania.

Blue Air a anunțat sistarea tuturor zborurilor care pleacă din România de marți, 6 septembrie, până luni, 12 septembrie,

Cei afectați de acest anunț au ratat vacanțe, city-break-uri, revenirea la locurile de muncă sau înscrierea la instituții de învățamânt.

Dan Negru încearcă să îi consoleze pe cei aflați în aceste situații invitându-i la o călătorie pe Transfăgărășan, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook.

"Dacă tot s-a dus BlueAiru' în cap, haideți aici!

E tot la înălțime! Cunosc o familie care a mers în aproape toate city-breakurile avioanelor low-cost, dar n-a urcat niciodata pe Transfăgărășan.

Le fac o propunere celor care au pierdut city-breakul din weekendul ăsta din cauza avioanelor: haideți aici, e tot sus, În septembrie 1974 l-au inaugurat.

4 ani a durat construcția lui, între 1970-1974!", a scris Dan Negru.

Lăudat că promovează turismul în România

În comentarii, mulți îl laudă pentru inițiativă.

"L-am făcut de 4 ori cu bicicleta! De 3 ori cu mașina! Este SUPERB! Bună invitația!"

"De acum să își mai viziteze românii și țara lor frumoasă...să își cheltuie banii la noi!"

"Avem o țară frumoasă și batem câmpii pe la alții!"

"Avem o țară superbă, dar noi ca nație tindem să apreciem tot ce e străin!"

"Foarte fain ai promovat țara anul asta, Dane. Ar fi bine să iei în calcul un proiect în turism, zic! Că tare fain promovezi țărișoara asta. Deși Ro e cunoscută prin locurile cu care ne-a înzestrat natura, cum o faci tu e mult mai atrăgătoare pentru turiști. Dar și așa ești la înălțime mereu. Eu am fost în clasa a VIII -a pe Transfăgărășan. Era la început! Era vis..am niște poze de la lac, și de la cabană. Atunci erau intacte și nu erau atât de mulți turiști. Nu am mai fost de atunci. Dar revăd traseul prin intermediul fiecărei persoane care ajunge acolo și postează."

"Toată prețuirea mea ptr ceea ce faci...puțini au puterea de promova această țară cum o faci tu...!!Succes!"

"Oamenii din aeroport merg la muncă!"

Alții îi atrag atenția că nu toată lumea a ratat o vacanță.

"Oamenii din aeroport merg la muncă!"

6 euro pentru o pizza în Bacău

Un român argumentează într-un comentariu de ce preferă vacanțele în străinătate.

"Știi de ce toți preferă low-costs în alte țări decât locațiile românești?

Păi am mâncat pizza în inima Italiei, lângă peretele Vaticanului cu 5 euro și în aceeași perioadă, în Buhuși, județul Bacău, unde nu e nimic turistic sau extraordinar, o pizza era 6 euro.

Știu oameni care fac împrumuturi în bănci ca să meargă la mare în România.

Și organizarea e tot pe profit, spre exemplu, pe Transfăgărășan se formează cozile alea imense unde unii rămân în până de benzină pentru că nu se pot organiza aia cu parcările alea din vârf. Adică preferă să încaseze 10 lei și să formeze cozi de 2-3 ore în loc să îi dirijeze un pic și să îi parcheze mai la vale sau mai la deal gratis".

Transfăgărășanul ar putea rămâne deschis tot anul. Ce se discută la nivel guvernamental
Transfăgărășanul ar putea rămâne deschis tot anul. Ce se discută la nivel guvernamental
Reprezentanţii Guvernului au discutat cu autorităţile din judeţele Argeş şi Sibiu despre posibilitatea ca Transfăgărăşanul să rămână deschis circulaţiei pe tot parcursul anului. În...
Tenismena care i-a ”pupat” pe români e de neoprit la WTA Miami: ”Femeia e un simbol”
Tenismena care i-a ”pupat” pe români e de neoprit la WTA Miami: ”Femeia e un simbol”
Americanca Danielle Collins, locul 53 WTA, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami. În sferturi, Collins a învins-o fără drept de apel pe Caroline Garcia din...
#zboruri anulate, #blue air, #romani, #Dan Negru, #invitatie, #Transfagarasan , #Blue Air