Ai intrat in masina care nu ti-a dat prioritate? Esti si tu 40% vinovat! Soferi, atentie mare la aceasta sentinta definitiva de la Iasi!

Duminica, 25 Februarie 2024, ora 09:00
80 citiri
Justitia a reusit sa-si spuna ultimul cuvant in cazul unui accident mortal la aproape 10 ani de la producerea lui. Raspunderea penala s-a prescris, iar vina apartinuse mai mult victimei, asa ca soferul care a provocat accidentul a scapat basma curata. Dezbateri aprinse s-au purtat insa pe latura civila a cauzei, miza fiind reprezentata de cuantumul posibil al despagubirilor. Pe de o parte, familia victimei a cerut sa se ia in calcul faptul ca, fara comportamentul iresponsabil al autorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.