Ati auzit de "cheia mincinoasa"? Doi ucraineni, prinsi la Iasi cu o metoda incredibila de furat din masini: iti bruiaza propria cheie. Ce e de facut?

Luni, 26 Februarie 2024, ora 02:50
406 citiri
Doi ucraineni au pus pe jar politistii din Iasi dupa ce au reusit sa fure din torpedoul masinii unui tanar din Republica Moldova o suma mare de bani. Politistii i-au cautat timp de o luna pe ucrainenii care, spun politistii, nu aveau cazier si nici nu sunt refugiati. Ucrainenii ar fi dat lovitura fara sa stie ca moldoveanul tine in masina o suma asa mare de bani. "Hotii au folosit o cheie mincinoasa, care blocheaza semnalul cheii originale iar masina nu se mai incuie, desi proprietarul are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.