Avertisment pentru soferii din Iasi: Toate locurile de parcare de resedinta vor fi verificate

Joi, 07 Decembrie 2023, ora 16:30
156 citiri
Avand in vedere ca pe adresa Primariei Municipiului Iasi, atat in format electronic, cat si letric, au fost primite o serie de reclamatii privind ocuparea abuziva a unor locuri de parcare de resedinta, cu invocarea existentei unor contracte de inchiriere, primarul Mihai Chirica a dispus Directiei Exploatare Patrimoniu si Serviciului Administrare Parcari sa faca o verificare a tuturor acestor contracte, inclusiv prin deplasare in teren.

In acest fel municipalitatea va avea o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
"Hidra", o sculptura amplasata la Fundatie, starneste controverse printre ieseni. "Daca nu va place, trebuie doar sa evitati zona "
"Hidra", opera sculptorului Costin Ionita, si care simbolizeaza lipsa de verticalitate si umanitate ...
Imagini cutremuratoare la unul dintre cele mai mari spitale din tara! Bolnav de cancer lasat de medici sa agonizeze in fata unitatii, intr-o balta de sange
Un barbat de 58 de ani, bolnav de cancer, a fost adus de catre fiul sau la Spitalul de Urgenta din ...
Concluzia dupa ultimile urme gasite in zona: ursul s-ar fi mutat definitiv in Padurea Barnova-Dobrovat. Ce spune seful Directiei Silvice Iasi?
Nici bine n-a inceput anul si deja a fost semnalata intoarcerea lui Mos Martin in padurile Iasului. ...