Bianca, o adolescenta din Iasi, merge 26 de km pe jos pana la scoala. "Mi-ar placea sa devin croitoreasa, dar nu vreau sa imi fac sperante prea mari"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 15:05
148 citiri
Bianca Michiu, o eleva in varsta de 16 ani din comuna Sipote din judetul Iasi, este nevoita sa parcurga cate 26 de kilometri pe jos pentru a merge la scoala, atunci cand nu isi permite cei 20 de lei, necesari ca sa plateasca biletul la utobuz. Bianca locuieste alaturi de mama ei, care sufera de ciroza hepatica, si tatal Sebastian Michiu care, desi nu are un loc de munca stabil, aduce un ban in casa muncind cu ziua prin sat, potrivit Buna Ziua Iasi. Fata este eleva in clasa a IX-a la Liceul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.