Compensatii de razboi - Apicultorii vor primi 5 euro/familie de albine, ca ajutor de stat. Apicultor iesean: "E putin, dar e binevenit"

Vineri, 01 Martie 2024, ora 02:50
54 citiri
Guvernul a aprobat un sprijin de 12 milioane de euro, in sectorul apicol. Este vorba despre o forma de compensare partiala pentru crescatorii de albine, care au avut de suferit anul trecut, din cauza razboiului de peste granite. Fiecare apicultor eligibil ar urma sa primeasca cate 5 euro pentru o familie de albine, dar nu mai mult de 280.000 de euro, in total.

Crescatorii de albine vor primi un ajutor de la stat, cu titlu de compensatie, pentru pierderile suferite anul trecut, din cauza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.