Consilierii judeteni USR PLUS propun finantarea cu 1 milion de euro a medicilor de familie ce functioneaza in centrele de permanenta medicala (P)

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 12:34
46 citiri
"Va prezentam un proiect de hotarare care poate fi o gura de oxigen pentru sistemul medical. Proiectul presupune finantarea centrelor de permanenta medicala din judetul Iasi, printr-o schema de minimis. Centrele de permanenta functioneaza in sistem de garda si pot oferi asistenta medicala pentru a degreva in aceasta perioada sectiile de urgenta si serviciile de ambulanta sufocate de numarul mare de pacienti bolnavi de coronavirus. Consilieri judeteni USR PLUS s-au aliniat in aceste zile pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.