Dan Lungu (USR) si George Plesu (PLUS) vin cu propuneri pentru autoritatile iesene, destinate revitalizarii sectorului cultural (P)

Vineri, 29 Mai 2020, ora 11:40
116 citiri
Cultura este unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemie, iar masurile de sprijin si de relansare sunt un imperativ la toate nivelele. In acest context, Dan Lungu, senator USR si membru in Comisia de cultura si media a Senatului Romaniei si George Plesu, manager cultural, presedintele Comisiei de Cultura a PLUS Iasi, solicita primarului Mihai Chirica, presedintelui CJ, Maricel Popa, reprezentantilor Consiliului Local si ai Consiliului Judetean Iasi sa organizeze o consultare publica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.