Deputatul Filip Havarneanu solicita oficialilor de la Imigrari mai multi angajati si dotari rapide in contextul valului de refugiati (P)

Sambata, 09 Aprilie 2022, ora 02:50
62 citiri
Parlamentarul USR de Iasi a transmis o solicitare scrisa inspectorului general de la Imigrari, in care a cerut ca institutia sa fie dotata corespunzator si sa functioneze chiar si cu program prelungit in situatiile de criza, cum ar fi primirea sutelor de mii de ucraineni refugiati. Conform numeroaselor semnale primite din teritoriu, precum si urma neregulilor pe care le-a descoperit ca voluntar la frontiere, Filip Havarneanu spune ca IGI are dificultati de natura tehnica, dar si legate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.