Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: "Cifre dure in ultimii ani pe drumul european Iasi- Roman. Realitatea ne indeamna la masuri urgente" (P)

Marti, 06 Iunie 2023, ora 06:50
73 citiri
Aproape 500 de accidente au avut loc in ultimii ani pe drumul european DE 583 intre localitatile Iasi si Roman, conform unor date oferite de Inspectoratul General al Politiei Romane la solicitarea deputatului PSD Marius Ostaficiuc. Conform adresei respective, din 2018 si pana in prezent pe sectorul de drum cuprins intre cele doua municipii au fost luate masuri pentru limitarea accidentelor rutiere, masuri care insa se pare ca nu au avut efectul scontat. Deputatul iesean a mentionat ca in aceste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.