Deputatul Silviu Macovei ameninta Statul Roman cu judecata daca nu se respecta termenele de finalizare a autostrazii A8! (P)

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 15:36
88 citiri
Deputatul iesean Silviu Macovei a avut o reactie puternica dupa promulgarea de catre Presedintia Romaniei a modificarilor legislative in privinta autostrazii "Unirii" A8.

Intr-o postare pe o retea de socializare, viceliderul deputatilor PSD din Camera Deputatilor a apreciat mentionarea in lege a unor termene clare, precise, de executie si finalizare a A8.

"La initiativa colegului meu iesean Vasile Toma, PSD a adus amendamente la legea 291/2018 care OBLIGA Statul Roman, indiferent cine este la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.